Herätyskellon päiväkodissa vietettiin ihanat joulujuhlat toissaviikolla. Ne olivat yhdistetyt ulko- ja sisäjuhlat! Ohjeena oli pukeutua lämpimästi ja tuoda mukanaan kuuseen koriste. Askartelin huovasta taskumallisen sydämen, johon vielä ripustettiin valmis punainen (tiimarin) tähti, mutta unohdin sen kuvata. Koriste ripustettiin pieneen kuuseen ulkona! Kuvat eivät harmikseni onnistuneet liian hämärien olosuhteiden vuoksi, mutta kuvitelkaa.. Koristelin pykäpistoin valkoisella 7veljeksellä sydämen reunat.

Piha oli laitettu tunnelmalliseksi jää- ja tavallisin kyntilälyhdyin, lisäksi nuotiopaikalle viriteltiin kunnon tunnelmatulet. Ulkona laulettiin kauniita joululauluja, Poikani osallistui kynttilöiden sytytysseremoniaan (hän sai sytyttää 4. kynttilän) ja juotiin kuumat glögit sekä syötiin pipareita. Joulupukkikin kävi paikalla ja jakoi lapsille tiipiissä lahjapussukat!Sisätiloissa oli tarjolla riisipuuroa, korttiaskartelua ja lisää joululauluja. Tässä kuvia juhlasta:

 

Jäälyhty salamavalon kanssa kuvattuna.

 

Ja ilman salamaa.

 

Kynttillyhty.

 

Tunnelmatulilla (salamavalon loisteessa).

 

Ja ilman.

 

Kynttilöiden sytytyksen valmistaudutaan.

 

Kaunis kynttleikkö!

 

Lämmittelemässä.

 

Joulupukki muisti Herätyskelloa!

 

Ja Koirafaniakin!

 

Joulupuurolla.

 

Glögillä ja joulukarkilla.

 

Glögi maistui nuoremmallekin hyvin!

 

Korttiaskartelua.

 

Näin mukava juhla meillä oli! Kiitos päiväkodin väelle ikimuistoisesta juhlasta!

Vein toki muistamistakin: koko väelle 2 rasiaa suklaata ja Herätyskellon hoitajalle pikku paketin, josta jotain juttua toisessa päivityksessä.