Eilen askartelin Koirafanin kanssa kortteja hänen päästyään eskarista. Piti tehdä vauvaonnittelukortti (vastahan vauvalla on ikää pari viikkoa...), 4 synttärikorttia ja yksi nimppari. Pahoittelen heti alkuun kuvien kehnoa laatua, oli pakko ottaa ne ikkunaa vasten, kun sillä tasolla oli tilaa.. Makuuasennossa nuo kaksiosaiset olisivat pömpöttäneet hölmösti pystyssä.

Tässä tyttären serkulleen tekemä onnittelukortti ja minun ystävälleni, jolla siis pieni vauva:
1899720.jpg
Vauvakortin sisällä on toisen ystäväni keksimä vauvaruno.

Keltainen kortti on anopilleni ja violetti hänen äidilleen. Anopin syntymäpäivä oli jo, mutta mummon vasta tulossa..
1899721.jpg

Vasemmalla on apelle tehty synttärikortti (sekin juhlapäivä meni jo) ja oikealla Koirafanin pikkuveljelleen askartelema taideteos. (Oli muuten suuri aarre!):
1899722.jpg
Tässä  vielä Koirafanin askartelema oranssi kortti minun ädilleni nimipäivän kunniaksi. Tämä tuli tehtyä lähinnä tarrojen avulla, mutta upeahan se silti on.
1899723.jpg

Olin joskus ostanut Kirjakaupan alennusmyynnistä kaksi Askarrellen kivat kortit -settiä, joissa oli valmiina 5 raidallista 2-osaista korttipohjaa, kohokartonkitarroja, kiillettä, helmiä, kreppipaperipala, kynä ym. Tuo raidallinen korttipohja ei tietenkään ole helpoin pohja, mutta toisissa aiheissa ihan toimiva. Lisäksi käytin pariin korttiin vanhoja lahjapaperinpaloja (perhonen ja nalle kukka kädessään) ja pitsiä. Omani eivät ole ehkä tyylikkäimpiä, mutta taatusti rakkaudella tehtyjä!