Noh nih, tämä reipas nainen sai aikaiseksi viimein tänään kaivaa tyhjentämättömiä muuttolaatikoita ja löysin kuin löysinkin tyhjiä CD- ja DVD-levyjä kuvien polttamista varten. Jälkimmäisiä en saanut pelittämään mitenkään, ja nuo CD-levyversiot ovat niin vanhoja, et niihin sopii joku 700MB tietoa! Huh, no, muistia tyhjensin kuitenkin sen verran, että sain kuvia siirrettyä ja tässä sitten esittelyssä  Blogin vuosipäiväkisan voittajan arvonta ja itse palkinto!

 

 

Arvonnan suoritti Mies, jonka auttavainen käsi nosti kulhosta TiiQ:n nimen!

 

 

Minä sitten lukaisin hänen arvontaan osallistuneen vastauksensa ja sen pohjalta koostin hitaasti mutta varmasti palkinnon. Tämä on ottanut aikaa, koska olemme sairastaneet, meillä on käynyt kauhiast vieraita ja seli seli...

Mutta paketti sisälsi nämä (paitsi ei samettikukkia):

Kahdeksan neliön palatossut, lankana Gjestal Maija vihreä ja ruskea, menekki 71 g Addin 3½ mm:n pyöröpuikoilla (60cm) sekä 20 silmukalla, ja kutakin palaa neulottu 38 krs.

Vihreä tiskirätti tms. noin 13 cm * 13 cm, taisi olla 35 silmukkaa. Samoilla puikoilla huitelin menemään kuin palatossutkin. 5 oikein 5 nurin -systeemillä, 5 kerrosta ja vaihto 5 n 5 o... Lankana Novitan Tennessee merseroitu puuvillalanka, vihreä ja kulutus 15 g.

Lisäksi voittajan lukuharrastus huomioiden pakkasin mukaan itselleni kesällä hädissäni (kirjasto oli sulkeutunut nenäni edestä, kotona ei lukemattomista kirjoista huolimatta lukematonta) ostamani kirjan; Nora Roberts / Huumaavan tuoksun huvila (tykkäsin). Kortti vielä mukaan ja kaivamaan laatikoista säästämiäni pakkauskuoria. Kierrätystä siis sekin.

Sairastuminen esti paketin postittamisen hetimiten, joten se jäi perjantai-iltaan. Nopea on ollut toimitus, jos tiistaiksi ehti perille. :)

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Tämä oli oikein hauskaa, vaikkakin puoleltani hyvin hidasta.