Tänään Koirafanimme syntymästä on kulunut 6 vuotta! Tyttö on syntynyt Kuopion yliopistollisessa keskussairaalassa klo 7.57 aamulla eli hän on ollut jo 2h50min kuusivuotias. Suunnilleen. Päivänsankarimme on vain flunssassa, joten tälle illalle suunnitellut kaverikutsut nyt siirtyivät ensi viikolle. Eilen oli kuumetta lääkkeistä huolimatta reilut 38. Nyt näyttäisi siltä, että jo huomenna Koirafani pääsee taas esikouluun ja pihalle leikkimään. Se on hieno juttu, sillä esikouluryhmä on menossa musiikkiteatteriin katsomaan Vaahteranmäen Eemeliä.

Silti juhlimme tänään omalla porukalla sekä miehen vanhempien kera. Valmiina on tänä aamuna paistetut korvapuustit, jotka tosin kohosivat niin paljon, että yhdestä riittää kolmelle.. Sanomattakin on selvä, etten ihan äsken ole leiponut pullia taikka korvapuusteja (melkein kaikki sitä paitsi kaatuivat, joten niistä tuli enempi kierrepullan kaltaisia). Syötäviä ne silti varmaankin ovat.

Tässä pullat raakoina (ja jo kallistuneina):
1838873.jpg
Veitsi skaalaa kokoa.. Perus Hackman.

Tässä paiston jälkeen:
1838879.jpg

Eilen leivoin kakkupohjat (ennen kuin päätimme siirtää juhlia), joten pieni kakkukin on luvassa. Kuvia siirrän tänne joku kerta.

Lahjoja neiti sai jo kotiväeltä sekä minun vanhemmiltani, jotka tällä hetkellä ovat Unkarissa. Niin ja etelän serkkujen postittaman. Paketeista kääriytyivät laulava koira (Singing in the rain), tarroja, t-paita, kirjoja, koirataulu (Mauri Kunnas) sekä Hello Kitty! -aiheinen rannekelloherätyskello -setti. Lahjojen paljous sai aikaan toiveen vielä runsaammista lahjoista. Joskus lapsille ei riitä mikään...

Herätyskello haluaisi avata lahjoja myöskin:
1839077.jpg
Molemmat kiinnostuneina, mitähän tämä kääre pitää sisällään:
1838899.jpg

Tämä koira lauloi sateesta/sateessa ja sai molemma hyvälle tuulelle. Kuopuksen suorastaan villiksi:
1838895.jpg

Kuusivuotias ja upouusi synttärilahjapaita:
1838881.jpg

Näin hän puhalsi kakusta kynttilät sammuksiin:
1838862.jpg

Tällainen kakku tehtiin, suunnitelmat muuttuivat pari kertaa. Anoppini toi kynttilät, sopivasti! Omat kadoksissa..:
1838868.jpg
Koira oli Koirafanimme idea ihan loppumetreillä. Aika hieno juttu kyllä! Meidän tytöllä tuntuu olevan silmää asettelulle ja kauneudelle.