2197705.jpg

Tässä ovat ensimmäiset tänä vuonna valmistuneet villasukat ja ylipäänsä mikä tahansa käsityö. Happyä ja Novitaa yhdistetty. Puikot ovat sekä 3 että 4 mm, loin silmukat (48) Novitalla puikolla nro 4, jaoin neljälle 3mm:n puikolle ja jatkoin 2o2n neuletta 3krs marjapuuronvärisellä sukkalangalla. Vaihdoin vaaleanpunaiseen Happyyn ja puikkoihin nro 4 neuloen 3 krs 2o2n -neuletta. Toistin samaa, vaihtaen aina puikkoja ja lankaa 3 kerroksen välein. Happyä tuli neulottua 6 kertaa, jonka jälkeen 3 kerrosta sileää Novitalla ennen kantapäätä.

Normaali sukka tuli siis tehtyä. Kantapäätä 22 kerrosta, kavennukset, poimin 11+1 s ja tein kiilakavennukset joka toisella kerroksella kunnes puikoilla taas 12 s. Sitten riittävän pitkään oikein ennen kärkikavennuksia, jotka toteutin myös joka toisella kerroksella kunnes silmukoita oli jäljellä 9/puikko. Siitä eteenpäin jatkoin kavennukset joka kerroksella.
Neidon jalka lienee kokoa 28, kun kengät ovat 29-30. Tässä vielä onnellinen uusien sukkien omistaja (ensimmäisenä päivänä tätä vuotta):

2197706.jpg

2197709.jpg

Poikihan se tämäkin uuden sukkaprojektin Koirafanille. Siniset vastaavanlaiset haluaisi, mutta siten, että varressa on tuota pörrölankaa vain aika ylhäällä ja loppu normaalisti. Oho, taas pitää lähteä sinne ihanaan lankakauppaan... Tarttisinkin myös uuden pyöröpuikot, kun aloitin Villapöpiäkin neulomaan..