Kirppis oli ja menestys huima! No joo, leikki leikkinä! Kyllähän siellä viisi ihmistä (ja kaksi lasta, pakko oli kirjoittaa näin!) kävi ja rahaakin tuli noin 22 euroa, mut kaikki myynti tapahtui ennen klo 12... Vettäkin jaksoi sataa oikeastaan koko ajan.  Onneksi ei kuitenkaan lunta kuten about 27 vuotta sitten! Sade lakkasi noin puoli kahdelta, mutta siinä vaiheessa oltiin jo niin jäässä ja kyllästyneitä, et ruvettiin jo pikkuhiljaa pakkailemaan vaatteita pois.

Vaatteita miula oli päällä monta kerrosta, t-paita, joustofroteetakki, villapaita (aidosta villasta) ja tuulenpitävä takki, housuosastolla vähempi; veluurihousut, sukat, kahdet villasukat, tuulen- ja kosteudenpitävät housut sekä lyhytmittaiset kumpparit. Päässä pipo ja kaulassa silkkihuivi (ja alusvaatteet toki ihan alimmaisinaSilmänisku). Silti siis kylmetti, vaikka koetin muistaa liikkuakin. Lämpötila taisi olla jopa 5 astetta plussan puolella!

Huomiselle on luvassa huimat 12 astetta, joten eiköhän kauppa käy paremmin kuin tänään... :D Toivotaan, ettei oikeasti sada, sillä sade on totta tosiaan kaupan hidastaja ellei jopa estäjä. Kaikki eivät viitsi sateella lähteä edes katsastamaan kirppispöydän tarjontaa. JOS ei sada, voisi vaatteita ripustaa kuivaustelineelle, jossa ne tulisivat paremmin esille, kuin pinoissa pöydällä. Naapuri muuten on iki-ihana ja lainaa pingispöytäänsä meille nämä kaksi päivää! Ja rouva vielä osti kukkapöydän miulta pois kuleksimasta. Pusu

Sauna tuli siis tarpeeseen, nyt nautiskelen saunaoluesta ja seuraavaksi taidan istahtaa hetkeksi vielä pojan neuletakin pariin. Jälkimmäinen hiha on edistynyt puolenvälin ohi, joten saattaahan tuo projekti jopa valmistuakin.. mut parempi olla vannomatta.