Opiskelujeni lähijaksoilla olen pääasiallisesti majoittunut koulun vieressä sijaitsevassa rivitaloyksiössä. Helmikuun lähijaksolle en asuntoa saanutkaan vuokrattua, joten kyselin suorasukaiseen tapaani lähimmältä vieressäni istuvalta pieksämäkeläiseltä majapaikkaa tuolle jaksolle. Hän sitten lupasi minut majoittaa ja meillä oli oikein mukavaa.
Mutta... Pedatessani sänkyä tiputin keraamisen enkelin lattialle ja se hajosi.. crying Kun mikään korvaus ei kelvannut, pistin asian hautumaan mieleeni. Juttelimme myös käsitöistä ja kävi ilmi, että hän ei ole sitten kouluaikojen juurikaan harrastellut mitään, mutta vasta aloittanut virkkauksen. Ja villasukkia kaipaili mustia, valkoisia ja harmaita (muistaakseni).. No niin!

Minulla oli mukana tummansinistä sukkalankaa -mahdollisesti 7veikkaa, jonka ostin viime syksynä Kansalaisopiston käsityökirppikseltä. Myyjä sanoi sen olevan 7veljestä, joten luotetaan hänen sanaansa nyt. Aloitin sitten siitä hänelle sukat. Se on niin tummaa, että voisi luulla mustaksi. Ajatus siis on, että korvaan enkelin sukilla.. Malliksi valikoin Novitan pitsisukat. Äitini on sillä neulonut meille monet sukat, joten sain häneltä ohjeesta kopion.

 

Tässä sukat melko oikean värisinä.Jalkani on saajan jalkaa pikkuisen pienempi..


4 mm:n puikot.
Lanka luultavimmin 7Veljestä.
Aloituksessa 48 s.
Kulutus 103 g.
 
Toivottavasti nyt pääsiäisen pyhien jälkeen postitetut sukat ovat jo saapuneet perille ja ilahduttavat saajaansa. Toisetkin voisin neuloa, vaikka perinteikkäämmät tai sitten vastaavat, mutta valkoiset?