Ollessani vanhempieni luona "lomalla", kävin kaksi kertaa Joensuun keskustassa kaupoilla. Ensimmäisellä kerralla meillä oli  oikein tarkoituksella suuntana Käsityövakka, joka oli mainostanut alennuksia Facebookissa. Minulla oli muutama tuote ostoslistalla ja sitten kaikki muu oli ikään kuin ekstraa...

Käsityövakan lisäksi kävimme ihan Citymarketissa, jossa oli sopivasti poistossa "vanhoja lankoja" syksyn uutuuksien tieltä pois ja sieltähän lähti mukaan kaikenlaista... Kävin samaisessa CM:ssa toisenkin kerran noin viikko ekasta käynnistä ja siellähän oli jo hyllyt täytetty syksyn uutuuksilla. Pienestä alekorista löytyi kuitenkin vielä jotain (ja sienähyllyltä) -niin ja taisi sieltä uutuuksistakin lähteä 2 kerää mukaan..

Kuvat (puhelimen kameralla illalla otetut) kertokoon teksteineen tarinan, kuinka se mopo karkasi käsistä...


6 kerää Debbie Bliss fez (85% merino, 15% camel) vihreänä, 2 kerää Regiaa (design line) eri värisinä, 2 kerää Dropsin Fabelia oranssina, Kiltineula ja puikonsuojat.

Debbien lanka oli tarjouksessa puoleen hintaan 3.80€/kerä, muut langat normaalihintaisia.

 


Laukunkahva, kääntöneula tuppilolle, juna- ja autoaiheisia nappeja,ja pätkä Rowanin tilkkutyökangasta (oli somisteena, mutta jutteli minulle ja halusi mukaan..)

Kuvasta puuttuvat aikaisemmin esitelty Regian ABS lateksi ja 4 isoa, oranssia nappia, jotka kuvausvaiheessa olivat jo kiinni työssä, johon ne hankin..

 

Yritys kuvata napit lähempää...

 

Poistoista hieman 7veljestä.. Keltainen kerä löytyi reissulta nro 2 ja kun juuri tuota väriä etsin eka reissulla jo eikä ollut! Turkoosista tulossa jo Lina-pipo..

 


3 kerää Novitan bambua, vaaleanpunaisesta neulottu jo tiskirätti ystävälle. Musta Nalle ja kaksi kukkaketokerää, Orvokki.

 


Yritys paremmasta kuvasta... Värit ovat aika kohdillaan nyt noissa lankakerissä.

 

Piti lähettää tyttärelle kuva Mohair-langan väristä, näitä siis ostin 6 kerää reissulla nro 2.. Korissa myös 3 muuta kerää, joista näkyy vain keltainen 7veljestä.

 


Mohairin ja 7veikan lisäksi ostin 2 kerää uutta Puroa, pakkasyö.

 

Onpa vääristyneet värit... :)

 

Mohairin kaksi kerää jäi äidilleni, joka aloitti jo neuloa niistä Koirafanille pontsoa. Tuli siis pari ylimääräistä kerää, mutta voisihan niistä tehdä vaikka boleron tai vastaavan..

 

Olisikohan näissä siis jo hetkeksi lankoja ja tarvikkeita? Onneksi olin keväällä hetken töissä, muuten ei olisi näihin ollut varaa..