Ihanan kirpsakkaa helmikuuta lukijat! Hiljaisuus blogissa on vaivannut paristakin syystä: kouluhommat ovat vieneet aikaa, en ole jaksanut blogata ja toiseksi ei ole tullut valmista, mistä blogata! Olen vain aloitellut uusia juttuja jatkuvasti, mutta sainpa viimein pari valmiiksi. Kiitos tammikuisen lähijakson, jonka luennoilla puikot suihkivat kuin viimeistä päivää!

Alettuani käyttää baktustani, huomasin, miten näppärä huivi se on. Joten eikun uutta puikoille: CM myi Novitan keloa 4 € kerä ja ostin kaksi kokeeksi. Kahdeksan (8) mm:n puikoilla neuloin kunnes minulla oli 40 silmukkaa ja sitten aloitin kavennukset. En ihan neulonut kahta kerää, kulutus oli 177 g. Paksu ja lämmin huivi tuli tästäkin, juuri sopiva näille paukkupakkasille.

 

Tässä huivi kuvattuna partsilla (eilen). Sitä on jo käytetty vaikka kuinka, joten se on venynyt pituussuunnassa.

 

 

Tämmöinen tekisi mieleni tehdä vielä jostain pehmeästä tai täysivillaisesta langasta. Mutta ei nyt, sillä muutakin on puikoilla ja sellaisia pitäisi ehtiä tehdä juttujakin.. Esimerkiksi Siskoni sukat ovat edelleen kesken.

Lopuksi kysely, olisiko kenelläkään tuota Keloa jäänyt esim. puolikasta kerää jäljelle? Joku väri, joka sopisi punaisen kanssa yhteen (kuten oranssi)? CM:n hyllyiltä olivat kelot jo kadonneet.. Haluaisin vielä kaveriksi pipon. En ole vielä käynyt tarjoustalossa katsomassa onko siellä, mutta tämmöinen alustava kysely. Laitan tänne sitten viestin, jos TT:stä löytyikin..