Eilen illalla oli taas maksullisen hikoiluhetken aika. Ja huh huh... Teemana oli tanssi ja lopussa Pilates. No just joo.. Ihan kivalta kuulostaa, mutta kun tempo oli aika kova ja kuten olen varmaan ennenkin sanonut, en ole oikein jumppaihmisiä. Eilen se kyllä konkretisoitui. Ja kun eri pari raajoihin yhdistetään maanantain judo- ja kuntosalivisiitit ja niistä kipeytyneet olkapäiden ja käsivarsien lihakset sekä 6 vuotta sitten todetut kivuliaat polvien rustokulumat ei seuraus ollut kovin hyvä. Alun hiki alkoi kuivua hyvissä ajoin ja suurin osa liikkeistä meni ihan ohi -kahdesta syystä.

1) En ehtinyt omaksua niitä nopean tempon vuoksi -jalat tänne ja kädet tuonne ja samalla pyöritä niitä ei oikein toiminut, ja heti, kun pääsin vähän jyvälle, vaihdettiin liikettä.

2) En pystynyt tekemään niitä. Tuli mieleen, että jumpan ohjaaja pisti oikein korvan taa, että polveni ovat ns. sököinä ja tietyt liikkeet ovat melkein mahdottomia, ja on sitten lisännyt niitä sarjoihinsa oikein urakalla. (ei tosi) Plus se, että osa liikkeistä teki lihaksissa niin kipeää, että liikkeen suorittaminen annetussa tempossa ei onnistunut.

Silti menen sinne ensi keskiviikkonakin. Jos siellä on tuo sama sarja, on toiveissa, että sarjat ovat uponneet johonkin muistiin ja niiden tekeminen helpottaa. Jos ei, niin mielenkiinnolla odotan, millainen jumppa se on.

Vähiin ne käyvät ennen kuin loppuvat. Enää kolmena keskiviikkona hikoilua. Itsenäisyyspäivän jälkeen pääsenkin keskiviikkoisin sitten judosalille hikoilemaan. Sitä odotellessa kärvistellään kuntojumpassa vaikka hampat irvessä ja polvituet vinossa.