Miten onkaan näin vaikeaa ottaa valokuvia? Ennen ei ole tarvinnut itseään patistaa.. Nyt hyvä jos tuohon lattialle jaksan kuvattavat levittää ja kuvat ottaa.. Parvekkeella olisi vielä hetken luonnonvaloa, mutten jaksa sinne "raahautua"... Jospa koetan vielä tsempata, kuvattavaa nimittäin taas olisi...

Oli kivat messut jälleen kerran! Toistamiseenhan minä sinne menin. Retki oli siitäkin syystä riemuisa, että tapasin siellä Ystäväni pitkästä aikaa ja sain hänestä seuraa kierrokselle! Muut bussimatkalaiset olivat valmiiksi jo jonkun kanssa liikkeellä.. No, ei minua viime vuonna harmittanut se yksin kulkeminen, sai määrätä tahdin. Nyt Ystävälläni oli vain pari hankintaa mielessään, joten kuljimme samaa tahtia ja aikalailla samat olivat kiinnostuksemme kohteetkin.

Tänään kävin paikallisessa marketissa, oli legoja, barbi ja hot wheels myös -25% alennuksessa, sekä TV -100€! Joten nyt on uusi TV, Led-sellainen sekä omille lapsille dublopaketit, kummitytölle barbi ja kummipojalle hotwheelssetti. Mutta olipa porukkaa ja ruuhkaa! Siellä Mies kiersi lasten kanssa ruokapuolen, minun valitessa lahjoja leluosastolla rauhassa, ja unohti pari asiaa, jotka hain sitten pienemmästä kaupasta vietyäni Koirafanin kaverilleen. Siellä ei ollut tungosta eikä ruuhkaa! Ihanaa! Heräteostin (voiko näin sanoa?) myös enkelikellon, sen missä kynttilöiden lämpö liikuttaa enkeleitä ja niiden torvista riippuvat tangot helisevät kivasti kelloja vasten.

Niin, että olisi kuvattavaa, mutta katsotaan, miten saan kameran napattua käsiini. Ehkä kahvin jälkeen...