Sain eskariavustajan lahjan valmiiksi ja myös kuvattua. *aaltoja* Nauru Siirrän kuitenkin kuvat tänne vasta, kun lahja on luovutettu, sillä onhan se hauskempaa, että lahja on saajalle yllätys! Tein tästäkin kassista kääntöversion eli kaksikuosisen.

Mutta ei näköjään projektia ilman vastoinkäymistä tai mokaa. Illalla kiinnittelin kantokahvoja, jotka tässäkin mallissa ovat kahdesta eri kankaasta kootut, samalla idealla kuin opettajan kassissa. Tottahan toki olin ehkä jo väsyneenä laittanut toisen kahvan väärin päin. Tukittu Ompelin ne siis kiinni ja samoin kassinosat toisiinsa ennen kuin huomasin. Eihän siinä iso purkaminen olisi ollut, mutta tytär ei halunnut sitä vaihdettavaksi toisin päin! Eli annoin sen sitten olla.

 

Tänään tuli viimein vettä taivaalta kahteen eri otteeseen ja kuin saavista kaataen. Ihanaa! Kieli ulkona Ilmakin raikastui jo ekan sadekuuron jälkeen valtavasti, mikä siitepölyalergikkona helpottaa oloani kummasti. Ja luonto tykkää. Jokohan kohta kukkapenkki saisi uusia kukintoja? Krookukset ovat jo entisiä ja penkissä on vain vihreää väriä, mikä sinänsä on kaunis sekin. En aio ostaa nyt mitään istutettavia yksivuotisiakaan siihen, koska jossain vaiheessa kesää muutto on edessä.

Mistä tulikin mieleeni, että eka tarjous jätettiin keskiviikkona, ja olemme saaneet siihen vastatarjouksen, johon on jo jätetty oma vastatarjous. Saa nähdä kuinka meidän käy... Jännittävää.

Aiheeseen liittyen sotkin tuolla ompeluhuoneessa, kun järjestelin tilaa perimmäiseen nurkkaan valmiita muuttolaatikoita varten. Täällä myös kävi perjantaina asunnonkatselijoita, joita varten piti järjestää ko. huoneeseen vähän enemmän tilaa kuin vain yhden jalan mentävä polku. Muutto tuntuu silti kovin epätodelliselta. Olen varma, ettei kesäkuun viimeisinä päivinä naurata ollenkaan.