Nämäkin valmistuivat 8.1., kun istuin sohvan kulmaan neulomaan:


Villapöpät, ohje Ullasta. Hahtuvahousut painavat 72g, valkoinen Pelson vankilan lampaista ja vaaleansininen kv-infon kirppikseltä, ei aavistustakaan mistä kotoisin alun perin. Suomipöpät siis!

Ja sit mitä muutin. Koko on suurin, aloitin 5mm:n puikoilla, mutta 10 krs:n jälkeen vaihdoin 5.5 mm:n sukkapuikkoihin ja niillä neuloin lähes koko pöpät (paitsi jalansuiden resorit 4 mm:n puikoilla). Oli haastetta tuolla viimeisillä kierroksilla ennen haarasauman neulomista saada silmukat pysymään puikoilla, mutta kun en viitsinyt ostaa 5.5 mm:n pyöröpuikkoja. Lahkeissa tein yhden ekstraresorikerroksen, sillä mielestäni ekoissa pöpissäni lahkeet ovat jopa turhan lyhyet. Meinasin ensin useampaakin kerrosta väkertää, mutta kun nuo 3 oikein neulottua kerrosta ovat pykälän verran paksummilla puikoilla, ajattelin yhden lisäkerroksen nyt riittävän.

Tykkään tästä mallista. On hyvä istuvuus ja helpot neuloa. Ja kun tajusin tuossa yhtäkkiä kesken lisäysten, missä teen virhen, kun toiselle puolelle kallistuviin lisäyksiin tulee reikää ja toiselle ei.. Oppia ikä kaikki. Ja vinkkilinkkejähän ei kannata katsella.

Seuraavaksi nämä pesuun ja lanoliiniin, niin ovat parin päivän kuluttua käytössä. Jos eivät ole liian suuret.