Taidan olla sairas. Lähdin muksujen kanssa käymään vanhempieni luona, kun isälläkin sopivasti on tänään syntymäpäivät. *Onneksi olkoon iska!* Otin kassiin matkaan Herätyskellon neuletakin, joka ei ole edistynyt toisen hihan resorin aloittamisen jälkeen yhtään. Ja ei se edennyt tuollakaan. Teki mieleni vain nukkua! Pötköttelin puusohvalla ja lueskelin KodinRakentaja tai jotain vastaavaa lehteä. Siinä sitten ihmettelin ääneenkin, ettei ole puikot heiluneet vielä ja kun nieleskelin huomasin kurkkukivun ja korvasäryn! Ei ihme, että väsyttää ja ei oikein huvitakaan mikään.

Tänään siivosin aamusta raivona (=lelujen raivaus, imurointi, matot pihalle ja tarkastusimurointi sekä lattian pesu). Lisäksi oli sovittu äitini kanssa, että hän tulee pitämään seuraa Herätyskellolle, kun mie leikkasin kamalan pitkäksi äityneen nurtsin. Pieni mies pelkää ruohonleikkuria eikä ihme; karseaa ääntä se pitääkin.

Tuuli oli hirmuinen ja sadekin uhkaili. Päälläni oli liikaa vaatetta ja tuli hiki. Sitten tein sen klassisen, että poistin tuulenpitävän vaatteen ja päälle jäi vaikkakin pitkähihainen silti tuulta läpäisevä asuste. Ilmeisesti tämä riitti samaan pienen flunssan(tunteen). Plääh. Lisäksi takareisi meni jumiin. Romua sai kiskoa käyntiin vissiin pari ylimääräistä kertaa ja juu, poimia maasta leluja, kiviä ja oksia koneen edestä.

Nyt nukuttaa ihan tajuttomasti, on tehnyt jo ainakin tunnin ajan. Krooh.. Jos vielä sais lapset ensin unille. Gute Nacht!