Olen sitä mieltä, että päiväkodin hoitajat saavat ihan liian vähän kiitosta raskaasta työstään ja haluan muistaa heitä edes jouluisin (ja keväisin). Mielelläni annan lahjaksi jotain sellaista, mistä on hyötyä ja jonka olen itse tehnyt tai joku muu käsityöläinen on sen askarrellut. Tai sitten se on jokin kulutushyödyke (ettei jää nurkkiin pyörimään, jos ei tykkääkään).

Herätyskellon omahoitajalle kasasimme pojan kanssa yhteistyössä paketin, jossa oli itse neulomani tiskirätti, neulahuovutettu rintakoru ja samoin neulahuovutettu ikkunakoriste sekä suklaata sopivasti. Toiset kaksi työntekijää (lastenhoitaja ja lastentarhanopettaja) saivat huovutetut rintakorut sekä suklaata. Oheen sitten vielä itse askartelemani joulukortit kiitoksineen -Herätyskello askarteli myös itse omahoitajalleen kortin.

 

Tässä lahjat (paitsi suklaat). Sydänrimpsu on siis ikkunakoriste. Huovutuksissa on käytetty muutamaa eri punaisen sävyä, joten kuvassa näkyvät värierot ovat todellisia. Omahoitaja sai myös punaisen rintakorun sekä puna-vaaleanpunaisen tiskirätin. Opettajalle tuli tuo beige kukka ja toiselle hoitajalle violetti. Taakse on siis käsin ommeltu "kultaiset" hakaneulat.

 

Pakkaukset näyttivät tämmöisiltä valmiina. Poika valitsi pusseihin tarrat, että osasi sitten itse jakaa päiväkodilla pussit oikein.

 

Hoitajien kortit. Ensimmäinen on omahoitajalle, toinen toiselle hoitajalle ja kolmas opettajalle.

 

Omahoitaja jäi joululta kolmen viikon lomalle, joten varsinaiset kommentit lahjasta kuulemme häneltä tammikuun puolivälissä. Toinen hoitaja tykkäsi ja kiitteli. Opettajaa en nähnyt ennen pk:sta lomalle jäämistamme.

 

JK. Kuulin äskettäin, että LTOt haluavat, että heidän ammattinimikkeensä kirjoitettaisiin nyttemmin lastentarhan opettaja eli sanat erikseen korostaen sitä, että he ovat myös opettajia. Minä en vain osaa noin vain muuttaa kirjoitustapaa..