Kiitos onnitteluista! Siis blogissa, s-postilla, korteilla, tekstareilla että henkilökohtaisesti onnitelleille!! Juhlat sujuivat hienosti, mummit ja papat sekä sylikummitäti että kummisetä olivat lastensa (melkein 4 v poika ja 1½ v tyttö) kanssa meillä kakkua ja muuta herkkua syömässä. Tulihan tuota taas ylisiivottua ja hyvin epäolennaisia paikkoja, kuten meidän makkaria... :D Toisaalta taas keittiöön jäi parikin pinoa, joita siellä ei tarvitsisi olla, mutta eiväthän tuollaiset jutut juhliin vaikuta.

Veronsa se vei, kun flunssakaan ei ole ihan kokonaan voitettu. Illalla olin jo nukahtamassa sohvalle hyvissä ajoin ennen kymmentä ja aamulla uni maittoi pitkään!

Tässä pieni :) kuvapläjäys aamulta ja iltapäivältä:

 

P1210213.JPG

 

 

P1210216.JPG

 

P1210219.JPG

 

P1210225.JPG

 

P1210228.JPG

 

P1210235.JPG

 

P1210237.JPG

 

P1210240.JPG

 

P1210251.JPG

 

P1210252.JPG

 

P1210254.JPG

 

P1210265.JPG

 

P1210267.JPG

 

P1210269.JPG

 

Palmusunnuntaina meillä ehti käydä vain yksi kaveruspari virpomassa ennen kuin me puolilta päivin pakkauduimme autoon ja suuntasimme minun vanhempieni luokse. Siellä neiti virpoi mummin ja sai ruuan jälkeen ison pussin palkaksi. Meidän perheen traditioita on piilottaa pääsiäissununtaina yllätysmunia sisälle, mutta neiti ei olisi millään halunnut odottaa vielä viikkoa! No, kun on pakko, niin jaksaa... :)

Niin virpoivathan nuo lapset miut ja saivat isot yllätysmunat palkkioiksi. Että kiva nippu kauniita vitsoja on maljakossa. Askartelimme aamusta kotosalla vielä parit pääsiäiskortitkin (olisi kai aika viimein ne laittaa postiin asti!), joista puolet jo jaettiin mummille ja papalle...

Kuvia en muistanut virpojista ottaa, eikä vitsojakaan ole vielä ikuistettu. No, ehtiihän ne vielä -vitsat siis!

Tuosta virpomisesta vielä, mielestäni omassa lapsuudessani sitä lähdettiin jo kahdeksan jälkeen naapurin rouvia virpomaan, että ehti päivän aikana sitten niitä munia nauttiakin. Nyt tämä kaksikko kävi meillä klo 10, mutta lähtiessämme siis puoliltä päivin, näimme muutaman virpojan lisää kotikadullamme. Onko virpominen siirtynyt myöhempään kellonaikaan? Eikö enää uskalleta mennä oville kolkuttelemaan ennen yhdeksää?

Vanhempieni luona tein pienen lenkin (vaunuja samalla työnnellen ja tuoretta 2-vuotiasta nukuttaen) ja poimin pajunkissaisia oksia mukaani kivan nipun. Ne ovat tosin vielä pihalla, kun mies tyhjensi autoa... :) Ei arvannut kantaa sisälle. Jos pajut laittaa maljakkoon kuiviltaan, on niistä kissoista ja oksista iloa monta vuotta (jos siis haluaa säilyttää!). Eikä tule allergiaoireita kun eivät pajut tee kukintojaan..

 

P1210268.JPG

Tänään sitten kävimme neuvolassa, jossa meni (luonnollisesti) oikein hyvin. Pituutta oli tullut lisää (nyt huomat 84.4 cm) samoin painoa (jota 9.425 kg), pipo 50 cm, omalla siron pikkumiehen käyrällä kasvaa. Seuraava käynti sitten vuoden päästä... Siskoon verrattuna kevempi ja pidempi sekä isopäisempi. Onhan tämä sairastelu varmasti vienyt voimia ja painoa, mutta nyt jo syö taas hyvin tämä meidän Herätyskellomme, joka muuten nukkuu nyttemmin melkein aina kuuteen tai joskus jopa hieman ylikin! Mahtavaa!