Tänään vietämme Mieheni kanssa 10. hääpäiväämme. Annoin hänelle lahjaksi rannekellon, joka lataa itsensä auringonvalolla. Oli aikaisemmin puhetta, että hän haluaisi hankkia rannekellon, ettei aina puhelinta tarvitsisi taskusta kaivaa aikaa katsoakseen. Lahja oli siis mieluinen, helpotuksen huokaus! Minä aina jännitän hankintojani, sillä Miehelläni on erittäin tarkka maku. Onneksi Koirafani oli apunani, vahvistamassa hankinnan sopivuutta.

Mieheni häälahja lienee sitten se salaperäinen matka, jonne lähdemme lauantaina aamulla. Muuta en tiedä, kuin 2 yötä ollaan matkalla ja passia tarvitaan. Äitini tulee lastenvahdiksi. Niin ja sainhan minä aamusta heti mansikka"kakkua", nam! (Kuvaa en muistanutkaan ottaa).

Jaaha, vuodatus ei anna nyt lisätä kuvia kansioihin, joten mennään sitten vanhalla...

 


Kiitos Rakas Mieheni näistä yhteisistä vuosista ja kaikista tulevista! Olet ystäväni ja rakkaani, luotettava kallioni!It is our 10th anniversary today. I gave my husband a watch, his gift is this mysterious trip we are going to go on Saturday morning. All I know I need a passport with me and we are stayiing 2 nights. My mother is watching our kids at the mean time. How exciting! Oh, and I can't forget the strawberry cake he gave me this morning... Yummy!