Täällä blogissa on ollut hiljaista muuton ja sen seurausten vuoksi. Meillä ei edelleenkään ole nettiä kotona (ostin tänään kaksi tuntia nettiaikaa wippiesiltä), joten en ole päässyt kovin monesti nettiin..

Ensi tiistaina tilanteen pitäisi muuttua ja jospa sitten saisin ajoiksi hieman päivittää tätäkin osastoa. Tietenkään suurempia käsityökuulumisia ei ole, mutta ihanpa vain tuon muutonkin voisi tänne kirjailla, muistoksi (seuraavaa kertaa varten?).

Hiostava sää katosi sen myötä, kun ehdittiin asettua, mut on onneksi ollut melko lämmintä kuitenkin. Pääasiassa tuossa pihalla oleksitaan, muutamia lekkipuisto-/kauppareissuja ollaan tehty arkisin.

Sain hankittua kirjastokortin ja lainasimme vinot pinot kirjoja lapsille. (Siellä kävin pikaisesti s-postilla..) Kotona älysin, että en lainannut mitään itselleni!!! Tänään olin taas menossa, mutta voih, perjantaisin kirjasto sulkeutuu 2 h normaalia aikaisemmin. Ostin sitten Robertsin uusimman pokkarin kaupasta. Pitää olla lukemista!

Tytär on ihan hurahtanut Tuula Kallioniemen Reuhurinne-kirjoihin! Lukee niitä päivittäin. Kirjastosta löytyi kaksi hänelle "uutta" ja ne luettiin sinä iltana/seuraavana päivänä kokonaan! Mie ja Mies taisimme lukea yhteensä 5 tarinaa niistä, tyttö itse loput. Taitaa tulla äitiinsä..

Huomenna sään salliessa ollaan menossa valtaamaan Linnanmäki. Mie taidan tällä kertaa olla minin kaveri seuraa vaativissa laitteissa. Mies saa tarjota tukensa Esikoiselle! Sunnuntaiksi ollaan sovittu kyläily kavereilla. Ostin pienen viemisen, kun ekaa kertaa heidän kotiinsa mennään.

Ensi viikkoon!