Viime viikolla miule näytettiin viimein vihreää valoa kestophs:ien valmistukseen minulle Tärkeälle Ihmiselle. Ryhdyin kiireesti hommiin, mutta valmista tuli vasta perjantaina, kun sain viimein nepparit vasaroitua paikoilleen. Kuvatkin unohtuivat, mutta onneksi kestojen vastaanottaja otti kuvat ja lähetti miule. Yksi phs kuvasta puuttuu, se on kuosiltaan vihreällä pohjalla Nalle Puhista tuttu Tikru ja on flanellia. Se kuulemma piti heti saada käyttöön. Kaksi tein PUL-ja 2 fleecekosteussululla.

Kuosit.

Kosteussulkupuolelta.

Pintana kolmessa flanelli ja yhdessä (tuo valkoinen) eli ylemmän kuvan alin PHS joustofrotee (by Myllymuksut), jota hankin pari metriä joskus vuonna 2003 tai 2004 Esikoisen kestovaippoihin. Kuvista huomaa myös, että saumurikin alkaisi kaivata huoltoa. Toivoin kai sitten vain ajatuksissani sellaista "pakettia" joululahjaksi... Hyvähän tuo Pfaffkin olisi huoltaa, yhteensä se tekisi 100€, jos vie kimpassa. Erikseen 60€/kpl!

Onkohan tuo PUL (violetti) mennyt noin runttaan ommellessa vai paketissa? Sivuhuomautuksena, että paketin saajan vanhaa flanellipyjamaa on käytetty yhdessä (se on tuo kukkakuosinen violetti kangas).