Modassa on aina se Tekstiiliteollisuuden alennuskuponki siellä viimeisillä sivuilla. Käytin edellisen viimeisenä mahdollisena päivänä, 31.8.09 paikallisella jälleenmyyjällä. Alennuksessahan olivat sukkalangat, Austermann Step.

Tarjous tosin koski yksivärisiä lankoja, mutta koska kyseisessä liikkeessä niitä ei ollut ja tilatakaan ei enää olisi ehtinyt, päätti jalo myyjä myydä minulle monivärjättyjä lankoja samalla hinnalla! Uskomaton säästö todelliseen hintaan nähden, mutta maltoin mieleni ja ostin vain 3 kerää, koska nuo värit ja niistä rakentuvat kuviot miellyttivät silmääni.

 

Salaman kanssa kuva on hieman kirkas...

 

Ilman salamaa taas ehken liian punertava?

 

Aion tämän kirjoittettuani (muutama pvä ennen julkaisua) ottaa tuon vihreäsävyisen (nro 3) kerän ja luoda puikoille lapsen sukkakokoa vastaavan määrän silmukoita. Itselleni havittelen sukkia punaharmaamustasta (nro 18). Sinisävyinen (nro 4) joutunee tyttären sukkiin/lapasiin. Tai mistäs sen vielä tietää?! Lapsillehan noista tulee useammat.

Koirafanin kommentti kun esittelin ostokseni: "Miule sukat tuosta vihreästä ja lapaset sinisestä ja pipo punaisesta!" Vai miten sen nyt meni, mut kaikki hän halusi. Tilauksessahan oli tummaa vihreää ja vaaleaa keltaista sukkiin. Ehkä sellaisia löytyiskin jo varastoista valmiina?!