Joululahjapaketteihin ehtivät valmistua myös seuraavat kaksi pipoa. Itse asiassa molemmista oli alunperin tulossa pipo Anopilleni, mutta ensimmäinen (joka meni Koirafanin pakettiin) osoittautui mielestäni liian pieneksi päänympärykseltään ja jälkimmäinen taas korkeudeltaan. En ollut kirjoittanut ensimmäiseen pipoon tekemiäni  kavennusvälimuutoksia ylös.. Harmi! Mutta saipahan Herätyskellokin pipon. Lanka on uskoakseni 7veljestä. Olen sen purkanut aikanaan kirppikseltä ostamasta lasten villatakista, joka jäi meillä melko vähälle käyttölle. Takki maksoi huimat 2 euroa ja lankaa on edelleen.

Ohje on kirjasta Neulo pipot, käsineet, sukat! Klassinen palmikkopipo. Koirafanin pipoon tein tupsun, Herätyskellon pipon jätin ilman. Käytin 4 mm:n puikkoja (sukkapuikot ja 40 cm:n pyöröt ). Tytön pipoon (silmukoita 92) meni lankaa 60 g ja Pojan (silmukoita 108) 59 g.

Alla kuvia malleilla ja ilman.

 

 

 

 

 

 

Koirafani sanoi tykkäävänsä piposta hurjasti, ainoa vain, että se kuulemma kutittaa. Pitää käsitellä sitten huuhteluaineella, jospa kutitus siitä vähenisi. Samalla voisin käsitellä Pojankin pipon, ettei se vain ala kutittaa.. Hiihtokelejä odotellessa...