Blogin nimi antaa odottaa, että täällä olisi tarinaa jostain käsitöihin liittyvästä. Tulee olemaankin. Äitini ystävä oli kysynyt, voisinko ommella hänen poikansa tulevalle vauvalle kestovaippoja. Äitini oli tietenkin joskus hänelle kertonut meillä käytettävän sellaisia ja että olen niitä itsekin ommellut. Itsetuntoani hiveli, että kysyttiin ja olen jo valmistautunut ompelupuuhiin.. Pieni ongelma on paikan suhteen. Olemme muuttaneet pari kuukautta sitten ja se huone, josta on tarkoitus tulla ompelu- ja työhuone, onkin nyt varastona. Se on siis täynnä pahvilaatikoita (joissa kyllä aika monessa on kankaita...), joten ensin se tulisi tyhjentää ja sitten järjestää. Nyt ei sitten puhuta muissa tiloissa sijaitsevista pahvilaatikoista ollenkaan. (hys hiljaa!)

Ostin myös ystävältäni ompelupöydän, sellaisen 150 cm pitkän tai leveän ja olikohan 50 cm syvä. Siinäkin on jalat vielä irti ja taitaa pöytälevykin nojailla eteisen seinään. Eipä silti, mitäs sillä ilman jalkoja missään...
Nyt siis tarvitsisi vain tarttua toimeen, mutta näin nättinä päivänä se ei ainakaan tule tapahtumaan. Ulos on mentävä! Mutta hetikun tällä ompelurintamalla jotain tapahtuu, bloggailen kuvien kera, näin kuvittelen.