Ne sukat nimittäin. Ja tässä ne ovat, nuo vihreät tietenkin, sillä tungin kuvaan huvikseni keskeneräiset 8:n neliön palatossut, joista jokunen päivä sitten mainitsin. Tai no valmiit ja valmiit, kun en ole saanut pääteltyä. Mutta noin niin kuin sukkapuikkojen heiluttelun osalta kyllä ovat.

2058397.jpg

Jo valmiissa palatossukappaleessa hyppää silmille tosi ärsyttävänä punaisen langan kaksi ensimmäistä palaa, sillä ne on (joskus vuosia sitten) aloitetuista sukista purettua lankaa ja siksi neulos näyttää superepätasaiselta ja sitä varmasti myös onkin. (siksi sen ensimmäisen palan tuolla toisella tossuntekeleellä peittelinkin) Ajattelin niistä tossuista alunperin sellaisia joulutossuja, mutta että niitä voisi muulloinkin käyttää, laitoin tuon harmaan. Tarkemmin kun miettii, on se harmaakin sellainen joulun väri, tontuilla ainakin joskus on harmaa paita. Noh, kukapa näitä tarkkailee keväämmälläkään.

Palatossut valmistuvat aina oikein neuloen tosi nopeasti, joten niitä syntynee muutamat joulupaketteihin. Ai niin, mutta ei saa kertoa kenelle... Koskaan kun ei tiedä, kuka tonttu tänne kurkkii!

Odottelen muuten ihan kipeenä jo viikonloppua ja "ompeluseuroja". Sitä ennen kuitenkin tarttee pari yötä nukkua ja se eka lähtee pian meikäläisellä käyntiin. Makkariin mars tää akka lähti!