Pitkästä aikaa on sellainen tilanne, että mies on reissussa (yhden yön), kello ei ole edes yhdeksää illalla ja molemmat lapset nukkuvat. Olen kuin yksin kotona! Outoa. Olen tänään (ja varmaan eilenkin) uhonnut sinne sun tänne, miten menen tänään nukkumaan ajoissa, "varmaan jo lasten kanssa", kun olen niin monena yönä nukkunut liian vähän. No, mitäs teen, istun koneella naputtamassa juttua ja mietin, että tulisko töllöstä mitään ja viitsiskö juoda yhden oluen. Terminator 3 näköjään nelkulta, mutta jotenkin tuntuu, että se ei ole yksinäisen illan elokuva..

Jonkun pätkän voisin töllöttää ja koettaa neuloa palatossua, jossa menossa pala nro7. Ja sit fiksuna petiin vaikka hetkeksi lehden kanssa. Mutta koettaisin kammeta sinne ennen kymmentä. Ei tuntuis liian vaativalta.. Toinenkin outo juttu on tässä illassa. Siirrettiin nimittäin Herätyskellon sänky Koirafanin huoneeseen ja poika nukkuu nyt siellä isonsiskonsa kanssa. Lutuista. Saan siis makkarin ihan itselleni, YKSIN!

Ja nyt juomaan (jotain) ja neulomaan + töllöttämään aivoja nollavaa ohjelmaa (mitä se sitten onkaan tai löytyykö sitä edes onkin toinen kysymys). Kauniita unia ja mukavaa viikonloppua!