Tänään pitäisi olla kirppispäivä nro 1! Ja voihan sade! Meillä päin(kin) on satanut päivät pääskytysten ja sääennusteiden mukaan tänään piti tulla enää vähäisiä kuuroja ja huomisen pitäisi olla puolipilvinen jopa aurinkoinen. Saa nähdä! Pihakirppikselle tämä kylmä ja kostea sää ei ainakaan tee hyvää, kun ihmisiä ei huvita lähteä ulkoilemaan JA tuo autokatoksen koko on rajallinen, joten sinnekään ei välttämättä kaikki sovi. Pitää kuitenkin urheasti lähteä sovittelemaan, josko joku kuitenkin puoli kymmeneltä tulisi katselemaan tarjontaa.

Vaatetta on laatikkokaupalla. Jonkin verran kirjoja ja leluja. Onhan tuolla yksi matkasänky ja jos oikein pinnistää, jokunen astiakin saattaa pöydälle löytyä. Niitä vähennettiin kirppishengessä jo muutossamme Kuopiosta Atlantin yli..

Ihaninta tässä päivässä on kuitenkin kotiutunut Mies! Eilen illalla meni myöhään, kun taksi toi väsyneen matkailijan pihaan kymmenen maissa ja siinä sitten Koirafanin kanssa tututstuttiin tuliaisiinkin. Olipa Herätyskello ihmeissään, kun herättyään vastassa olikin I-I eikä ÄI kuten yleensä. :)

Jos rakas blogini selaaja satut minut tuntemaan henkilökohtaisesti ja tiedät missä asun ja asut itse lähistöllä, tervetuloa kirppikselle tänään tai huomenna (9.30-14.00)!!