Kävin eilen perheen kera kauppakeskuksessa jossa oli aikamoinen hulabaloo menossa. Vetäydyin yläkerran elektroniikkaliikkeeseen yksinäni, käytin ison nipun rahaa ja kotiin oli tuomisina uusi perheenjäsen:

 

Electrolux Ultaone.

 

 

Se toimii todella upeasti, liikkuu kevyesti, huoneilma on imuroinnin jälkeen oikeasti raikkaampi kuin ennen, ja mikä imuteho! Minimillä pitää melkein koko ajan ajaa, ooh ja aah! Tykkään imuroinnista, mutta nyt todella pidän siitä ja mietin, mikä paikka olisi jäänyt imuroimatta (on vielä parikin, lasten- ja ompeluhuone sekä vaatehuoneet,joista toiseen ei ole kyllä toivoakaan sopia imurin kanssa). Pakettiin sain lisäksi antiallergiapölypusseja (4 kpl/pkt) ja kaksi lattiasuulaketta:

 

Tuo oranssilla tarralla varustettu on sellainen vakiosuulake, turbo mattojen "tamppaamiseen" ja kapea parkettisuulake, joka liikkuu pehmeästi parkettilattialla.

 

Alkuhuuma menee varmasti pian ohi, ja vaikka imuroinnista tykkäänkin, en varmaan jatkossa mieti mitä imuroisin seuraavaksi. Edellinen kone palveli 17 vuotta, mutta nyt siitepöly- ja katupölyaikaan huomasin sen vanhentuneen.  Oloni on välillä ollut sangen karsea, kun silmät kutisevat ja nenä vuotaa lakkaamatta. Onneksi eilen satoi railakkaasti, ulkoilma on varmaan nyt paremmassa kuosissa kuin vaikka torstaina.

Jos mietit itsellesi imuria, voin varauksetta suositella kyseistä mallia. Sainhan tähän itsekin loistavia suosituksia Electroluxin käyttäjiltä! Jaaha, lähtiskö nyt raivaamaan lastenhuonetta ja sitten imuroimaan!