On jouluaatto, siispä iloista ja rauhallista joulua kaikille!


Perinteikkäästi halusin muistaa sekä Koirafanin opettajaa että Herätyskellon hoitajia jollain itse tehdyllä. Valitettavasti olimme kaikki 3 (siis minä ja lapset) angiinassa viime viikon, joten mies vei muistamiset pikaisesti päiväkotiin ja minä kouluun perjantaina aamulla hakiessani tyttären (hienon) todistuksen.

Tämmöistä laitettiin hoitajille:Omahoitajalle joulupallo, oma mallini. Poika valitsi tämän 3 mahdollisesta. Huomatkaa, siinä on sydämiä!Näkymä konehuovutettuun huiviin, jonka omahoitaja myös sai.Ryhmän toiselle hoitajalle M:lle tälläinen joulupallo.
Ja ryhmän opettajalle tämä joulupallo.

 
Lisäksi jokainen sai sydänkynttilän (Herätyskellon oma valinta) ja luonnollisesti joulukortin kiitoksineen. Kävin sitten perjantaina vielä nopeasti hakemassa pojan vaihtovaatteet pois PK:n tiloista ja näin silloin opettajaa. Hän kiitteli kauniista joulupallosta ja ihmetteli, että ihanko itse olin sen osannut neuloa. Olen jokseenkin hämmentynyt, kun kuulen tämmöistä ihmettelyä, koska mielestäni tutuissani on vielä paljon taitavampia neulojia, olen sellainen peruskäsityön tekijä.


Koirafanin opettajalle annoimme myös kynttilän, sellaisen ruusukuvioisen pöytäkynttilän ja pesukoneessa huovutetun huivin.Koneessa huovutettu tämäkin.


On kiva antaa jotain itsetehtyä, vaikka mukana olisikin ostettua. Tiedän, että opettajat ja hoitajat saavat jouluisin muistamisia paljonkin, joten koetan ajatella sen niin, että lahja joko kuluu pois (syötävä/juotava/palava) tai siitä olisi oikeasti hyötyä ja käyttöä useasti. Ainahan ei voi olla varma, onnistuuko lahjan valinnassa, mutta yritetty ainakin on.

Koirafanin koulu jatkuu 2.1.2013 ja Herätyskellon PK-taival joko perjantaina 4.1. tai seuraavana maanantaina. Ensi vuonna Herätyskello aloittaakin sitten esikoulun, niin se aika rientää. Toivumme vielä vähän köhästä (lapset lähinnä) ja nautimme lomastamme.

Käsityöniloa ensi vuodeksikin kaikille!