Esittelyssä äidilleni syntsälahjaksi eilen tekemä kännykkäpussukka:

 

 

Huomasin vasta sen valmistuttua, et taisi tulla lievä mittavirhe, kun on noin leveä! Mutta se ei kuulemma haitannut, sanoi lahjan saaja. Leppäkerttu on nappi, kukka myös, mutta tässä vain koristeena. :) Pykäläpistot Maijaa, arvelin kaksivärisyyden piristävän, vaikka en vieläkään osaa tehdä niitä nätisti/siististi.

 

 

(Toinen lahja oli jalkahoitolahjakortti). Pussukan esikuvahan löytyy täältä.

 

Eilen sain myös valmiiksi villapöpät:

 

 

Hahtuvakerät ovat eri paria, mutta se ei haitannut (edes paksuusero siis) muuten kuin ruskean huonompana neulottavuutena, sen litteän rakenteen vuoksi. Koko on ohjeen toiseksi pienin silmukoiden puolesta, korkeutta taisin tehdä enemmän kuin ohjeessa. Mahdolliset seuraavat pöpät ovat yksiväriset, hermot meinasivat mennä ja niska & hartiat jumiutuivat täysin päätellessäni hahtuvapätkiä jonnekin neuleeseen. Puikot siis 5 mm ja ohjehan on täältä. Painoa valmiilla pöpillä 57 g muistelen.

 

Neiti jo tilasi pipon, keltaisen pohjaväriltään, siihen punaisia kukkia oranssein keskustoin yksi rivi ja yllätyssektorilta valikoitui mukaan valkoiset lumihiutaleet! Mistähän mie sopivan pienen lumihiutaleen "kaavion" löydän?! Huh huh... Mutta äiti yrittää! Pitäähän sitä pienelle tehdä mieleistä.