Viikonloppuna oli taas taidetta ilmassa. Perjantai-iltana menin rättiväsyneenä ja jo valmiiksi päänsärkyisenä grafiikan kurssille. Mutta taas seurasi yllätys: kolme tuntia hurahti ohi huomaamatta eikä olo siellä ainakaan huonontunut. Tosin olin kyllä mielettömän väsynyt kotimatkalla, joka onneksi on lyhyt. Unohdin tietenkin edelliskerralla piirtämäni ja maalaamani luonnokset kotiin, joten tein sitten kurssilla ex temporé nopean luonnoksen kuusesta talvimaisemassa eli tykkylunta, lumisadetta jne. Siitä ehti tehdäkin sitten aimo kasan vedoksia perjantaina ja vielä lauantaina kun tein ensin vähän aikaa "van Goghiani" ja vedoksen otettuani huomasin siinä pahan mokan, mikä taas vei innon jatkaa.. Noh, ei se mitään, ehkä keksin siihen vielä ratkaisun..

Sunnuntai eli tänään olikin sitten äänestys- ja neulontapäivä. Kävin aamulla pian 9 jälkeen uurnilla, lounasaikaan suuntasimme vanhempieni luokse ja siellä sain neulottua sukkia hyvän matkaa. Ihmettelimme äitini kanssa yhdessä, miksi sukkaan syntyi niin iso reikä kiilakavennuksia aloittaessani. Syitä on varmaan monia, mutta ainakin suuret puikot ja löysä käsiala. Onneksi tämä ei ole vakavaa ja reiät pystyy paikkaamaan. Helpompi olisi tietty, jos niitä ei syntyisi.

Vielä pikapaluu viime viikkoon. Koirafani on puhunut usein judosta ja siitä, että haluaisi lähteä kokeilemaan sitä. Keskiviikkona sitten olimme muksujudoharjoituksissa! Neiti tykkäsi ja oli se minustakin ihan mukavaa, joskin 5-7-vuotiaat olivat aika äänekkäitä ja hankalia ohjattavia.. mutta mukana ollaan ensi viikollakin.