Edellinen kirjoitus oli omasta äitienpäivästäni. Omalle äidilleni ja anopilleni askartelin kortit ja laitoin ne postiin viime tingassa. Herätyskellokin askarteli mummoilleen kortit.
 


Omalle äidilleni.


Anopilleni.

Valokuvat olen itse ottanut. Paperit ja kartongit, mitä laatikoista löytyy.

Lisäksi molemmille mummoille ostin kirjakaupasta kirjat, joita kauppias suositteli. Meillä menikin hyvä tovi, kun mietimme, mikä olisi sopiva aihepiiriltään ja sisällöltään. Tietenkään en muista enää kirjailijoiden nimiä tai kirjojenkaan, mutta saan ne tarkastettua ja lisään, jos muistan. :)

Äidilleni halusin lisäksi jotain itse tehtyä, joten neuloin hänelle palatossut, ne tutut ja perinteiset käspaikan ohjeella. Ajatus käyttää hieman 7veikan jämiä samalla pois. Kuvia on muutama, koska halusin itselleni "kartan", miten palat asettuvat valmiiseen tossuun, jotta voin joskus suunnitella tarkemmin tummat värit pohjaan jne. Jälkeenpäin mietin, että nuo suuaukon palat olisi voinut vaihtaa toisin päin toisessa tossussa eli siten olisi saanut oikean ja vasemman jalan tossut erottumaan. Mutta nyt vielä mentiin näin:

 Meillä on aika samankokonen jalka, joten tossut sopivat erinomaisesti myös Äidilleni.


Ja Äitini toi minulle, Miehelleni, Koirafanille ja Herätyskellolle villasukat. Tosin viimeksi mainitun sukkiin oli lipsahtanut virhearvio koon suhteen eli sukissa on noin neljä vuotta kasvunvaraa. Äiti oli valokuvista arvioinut pojan kasvaneen reilusti, mutta jalka ei ihan niin nopeasti kasvakaan. Vaikka välillä tuntuu, että kenkänumerossa hypätään joskus useita numeroita eteenpäin (viimeksi 25-> 28). Sieltä on kyllä tulossa uudet sopivammat sukat.