Eilen neuloessani, iski ranteeseen tuttu kipu. Auau... Eikun jotain kipuvoidetta kehiin ja lepoa. Yöllä ranne äityi tosi kipeäksi, heräsin kääntyessäni, eikä kädelle tahtonut löytyä hyvää asentoa. Nyt se ei ole niin paha, mutten taida uskaltaa neuloa. Nyyh..

Koirafanikin jäi tänä aamuna kotiin. On flunssa niin pahana, etten viitsi laittaa kouluun tartuttamaan muita. Käytiin vielä eilen hiihtämässä (=lapset hiihtivät, vanhemmat olivat nostoapuna) kovassa pakkasessa, ei tainnut tehdä hyvää tyttöparan keuhkoille. Herätyskello taas vaikuttaa terveemmältä, mikä on tietenkin kiva asia. Oma kurkkuni on ollut kipeä, terveempi, taas kipeä, taas parempi ja nyt ollaan taas kipeämpiä! Ihme säätöä koko aika. Onneksi pahin nuhavaihe taitaa olla takanapäin.

Eilen innostuin (parempana päivänä) siivoamaan vieden lähes kaikki matotkin parvekkeelle raikastumaan imuroinnin päälle. Oletteko muuten huomanneet, miten matot keräävät roskaa ja pölyä alapuolelle runsain mitoin ja jos sieltä ei imuroi, leviävät ne kohta ympäriinsä? Tuon touhun lisäksi pesin lattiat pitkästä aikaa. Tunnustan, et oma makuuhuone jäi nyt käsittelemättä. Pitäisi siellä siis tänään jatkaa. Aamupäivällä ennen siivoiluja (eilen) leivoin puolen litran pullataikinasta korvapuusteja kasan. Tuntuivat maistuvan kaikille.

 

Kännykkäkuva, siksi ei parasta laatua. :D

 

Jokohan pahin pakkasaalto on mennyt ohi? Kaunis on tämä talvi ollut tähän asti ja varmaan jatkuukin vielä. Ulkoilukelejä ja -kuntoja odotellessa.