Ajattelin vain tulla kirjoittamaan jotain, vaikka esim. käsitöitä ei ole valmiina eikä pakkailutakaan hirmusti enempää..

Kävin lauantaina ihan issekseni viihteellä, mökillä judoporukan kanssa. Heitin talviturkin samalla, kävinkin varmaan kymmenisen kertaa uimassa, kaksi eri saunareissuakin. Oli niin mukavaa, että ei olis huvittanut pois lähteä. Onneksi kuitenkin lähdin, kun sunnuntai oli sit jo tuolla läsnäololla hieman väsynyt.

Mies joutui lähtemään eilen yöbussilla Helsinkiin, kun VR:n väki meni sopivana päivänä lakkoon (miksei huomenna?). Saattoi olla mielenkiintoinen kyyti.. Onkohan lie nukkunut yhtään!?

Tänään on sit tiedossa auton haku asemalta ja samalla reissulla pahvilaatikoita lisää. Ainakin ALKO on hyvä paikka niitä hakea. Tukevia ja sopivan pieniä laatikoita. Jos sitten pakkaisi taas lisää. Eilen valikoin FIDA:lle vietäviä vaatteistani. Aika soma kasa tulikin. Mies luopuu useammasta, mutta hän ei olekaan tässä välillä heittänyt oikein mitään pois. Ite on tullut kirppareillekin jotain vietyä. No, olen varmaan silti perheen pahin hamstraaja. :)

Kuvia laitan jossain välissä... Muutama illanvietosta ainakin.