Sopivan kuumaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Raskas kevät opiskeluaherruksineen on nyt takanapäin ja stressi alkaa hälvetä. Vielä pitää muistaa kirjoitella opintokokonaisuuksien arvostelut, jotta saan kurssit suoritetuiksi, mutta se lienee nopea toimenpide. Kevään pitkä lapsi- ja perhetyön harjoittelu sujui hienosti ja sain hyvät arvostelut. Viimeinen päivä oli tunteikas, itkin ja lapsia nauratti.

Viikon kuluttua menen käymään syksyn harjoittelupaikassa, tai pitäisi sanoa, mahdollisessa. Paikkaa ei ole minulle vielä luvattu, mutta todella toivon, että sen saan, sillä muita en ole hakenutkaan! Kyseessä on moninaisuus ja monikulttuurisuus -opintokokonaisuuden harjoittelu (10 viikkoa) ja hain paikkaa vastaanottokeskuksesta. Paineita siis vielä siitä.

Eilen lähti talviturkki, alkuun vesi tuntui hyvinkin viileältä, mutta hetken uituani se olikin ihan sopivaa. Niin kuin yleensä uidessa käy. 

Illalla olen menossa yövuoroon viime syksyiseen harjoittelupaikkaani. Siellä en olekaan käynyt sitten helmikuun muistaakseni. Muutenkin työn tekeminen on keväällä jäänyt. Tämä harjoittelu oli palkaton ja vei kyllä kaiken ajan. Ja jos joku vapaa olikin (esim. pääsiäinen), meni se joko koulutöissä tai levätessä. 

Käsitöitä olen tehnyt aiempaa vähemmän, mutta kuitenkin jotain. Kuvia on julkaisematta, mitenhän pääsisin taas kärryille, mitä on julkaistu ja mitä ei?

Oliko jollain ehdottaa systeemiä, millä alkaisin seurailla blogeja, kun Google Reader lopettaa toimintansa? Uusi aina mietityttää, siksi kuulisin mielelläni kokemuksianne!

(Kukka)kuvia olen kyllä ottanut entiseen malliin

P6010053-normal.jpg

P6010043-normal.jpg

P6010039-normal.jpg

P6010035-normal.jpg