Nyt on kyllä tämä nainen ihmeissään, vuodatus on muuttunut niin kovasti, että hyvä jos osaan kirjoituksia lisätä... Punainen blogipohja on aiheuttanut ylläpidolle ongelmia ja se tulee poistumaan, joten oli ikään kuin pakkko vaihtaa jo uuteen. En tietenkään pidä tästä samalla lailla kuin punaisesta. Mutta parempi että ääkköset toimii.

Hyvää on tietenkin paljon, ainakin kirjoituksessa molempien reunojen tasausmahdollisuus. Se on minusta vain niin kaunista.

Käsitöitä en ole ehtinyt kuin hieman nitkuttaa eteenpäin, joten niistä ei ihmeitä.  Villapöpät ovat edelleen puikoilla. Pakkaset ovat paukkuneet nurkissa ja lämmittää täytyy. Siksipä kävimme puunhakureissulla tiistaina siis eilen vanhempieni luona.

Tänään jatkui Koirafanin eskari ja hän olikin innoissaan menossa taas oppimaan. Naapurustoon muutti uusi poika, joka tuli samalle luokalle ja kulkee siis samassa bussissa tyttäreni kanssa. He tutustuivatkin paremmin maanantaina, poika kävi pikkuveljensä ja äitinsä kanssa meillä kylässä. Hyvin tuntuivat leikit sujuvan.

Tänään Mies on töissä eli ollaan kaksin Herätyskellon kanssa. Ulos ei viitsi lähteä (-20) joten sisäpuuhaa pitäisi keksiä reiluksi kahdeksi tunniksi ennen päiväunia.

Kuusi ja muut joulukoristeet riisuttiin myös Loppiaisena (molemmissa paikoissa) ja nyt tuo nurkkaus näyttää kovin autiolta. Verhoina saavat kyllä vielä toimia nuo vihreät, jouluiset kangaskappaleet. Olohuoneessa enkelikuvioin ja keittiössä tähdet. Muutenkin molempiin ikkunoihin tarvitsisi toisen ratkaisun, kesällä olkkarin ikkunassa roikkuneet vaaleat lakanat eivät oikein nyt talvella sovellu hommaan. Hyvä syy lähteä Eurokankaan muuttomyyntiin...