Hyvää Joulukuuta! Käytin eilisen ja osan yötä valmistellakseni tyttärelleni kankaisen adventtikalenterin. Kävin toki kaupoillakin, mutta sopivaa ei löytynyt, joten eikun tarvikeostoksille ja itse vääntämään. Urakka osoittautui hiukan isommaksi kuin ajattelin, joten kalenteri valmistui noin klo 1.30 tänä aamuna.

Se ei todellakaan ole mikään kamalan nätisti tehty, ostin johtuen myöhäisestä valmistusajankohdasta ja kiireestä, mutta tyttäreni on ihastuksissaan ja se on pääasia. Kalenterista puuttuu vielä sellainen tukipuu tuolta yläosasta, jotta se pysyisi nätisti suorassa. Ja sijoituspaikkakin muuttunee, kunhan saan hankittua vaikka pätkän pajua.

2108832.jpg

***seuraavaksi Salaisuusosio***

Oletan, ettei tyttäreni lue tätä blogia (Heh heh hee, se parhaiten nauraa, joka...), joten paljasta mielestäni mukavimman jutun koko kalenterista. Luukussa/taskussa nro 24 on suklaan ja tarrojen lisäksi paperi, jota näyttämällä saa äitiltä vielä yllätyksen. Se on kirja. Sitä lukien aattopäivä sujunee mukavammin!

Laitoin myös taskuihin 22 ja 23 laput: 22 antaa peltisen(?) "ovikilven", jossa lukee tyttäreni nimi ja 23 piirrossapluunan, jossa on muutamia eläimiä (muistaakseni ainakin kettu, leijona, karhu ja kirahvi).

Muutoin taskuissa on suklaata tai tarroja tai molempia. Olisin halunnut jotain tyttömäistä niihin, mutta ei sattunut tiimarissa eikä kirjakaupoissa taikka Sokkarilla mitään sellaista silmään. Tai maksoi sitten sen verran paljon, että en ihan kehdannut.

Mukavaa adventtiaikaa kaikille!