Kävin keskiviikkona -päivällä kärsimästäni migreenistä huolimatta- illan kuntojumpassa. En tosin vielä kyennyt olemaan täysillä mukana myös tästä kestoflunssasta johtuen. Nessu kaipasi niistoa useampana otteeseen ja meinasi välillä myös vähän happi käydä vähiin. Jumpassa tehtiin tällä kertaa punnerruksiakin ja aika erikoisella tekniikalla. Torstaina heräsin yläselkä ja niska-hartiaseutu ihan jumissa! Pää ei kunnolla kääntynyt huokailematta ja pienetkin liikkeet tuntuivat. Siihen kaupan päälle Herätyskello lähti kiipeilemään ja meinasi tipahtaa.. Syöksähdin pelastamaan ja ilmeisesti venäytin ko. alueen lihaksia lisää ja olin ihan juntturassa loppupäivän. Auts.

Perjantai-iltana olin grafiikan kurssilla ja olo oli aika OK. Valvoin vain sitten liian myöhään ja aikainen aamuherätys kostautui. Olin lauantaina aika väsynyt ja kurssin toinen osa oli päivällä. Sain itseni totaaliseen jumiin kaivertaessani laattaa ja ilta olikin aika ikävä. Mutta menin sitten Koirafanin kanssa yhtäaikaa nukkumaan (luin iltasadun ja jäin avoimelle vuodesohvalle pötköttämään antaen unen tulla) yhdeksän maissa. Kun aamulla Herätyskello aloitti itkun ja miun etsimisen olin kutakuinkin jo pirteä, mutta vanuttelin sängyssä seitsemään asti. Kyllä teki hyvää ja olo on PALJON parempi tänään kuin pariin päivään! Aaahh!

Grafiikka jatkuu lokakuun lopussa, se on tällainen kerran kuussa kokoontuminen; pe ja la. Saankohan silloin kaiverrukset valmiiksi? Välipainos otettiin toki, että näen onko suunta oikea. Koirafani oli mukana kurssilla lauantaina ja ensin hän piirsi, maalasi ja viimein pari tuntia ennen kurssin päättymistä halusi myös kaivertaa! Tuloksena hieno hevonen, kuvan/kuvia liitän joskus myöhemmin. Kuusivuotiaaksi jaksoi mielettömän hyvin ja tuloksena taidokkaita piirroksia. :)

1944845.jpg

1944987.jpg

1945047.jpg

Kuvia ei sit ollutkaan vedoksesta eikä piirroksista, mut otan niitä ja siirrän joku päivä.. :) Nämä sormiväreilty ja piirretty & maalattu.