Näin se taas viikko hurahti töissä ja perjantaina oli myös viimeinen päivä siinä päiväkodissa. Kolme viikkoa hurahti nopeasti. Lapsiin ennätin tutustua kunnolla ja ikävähän heitä nyt tulee. Puhumattakaan työkavereista, jotka ovat todella mukavia ja lämpimiä ihmisiä! Maanantaina on edessä uusi päiväkoti, uudet lapset ja työtoverit. Siellä tulen viettämään 5 viikkoa, joten hyvin ennätän sinnekin asettua taloksi -ennen uutta paikkaa..

Eilen vietin hauskan illan Yritysten yössä... Pukeuduin Pikku Myyksi ja edustin siten herätyskellon päiväkotia houkutellen lapsiperheitä ilmapallot kourassa. Jaoimme tietoa päiväkodista ja tulevasta lastentarvikekirppiksestä. Ihmisiä oli paljon liikkeellä, niin lapsiperheitä kuin vanhuksia ja kaikkea siltä väliltä. Medän oli tehtävä rajaus ilmapallojen jakoon, sillä mennessäni torille, vastaani tuli heliumia hengittäviä teinejä.. Emme sellaista toimintaa tue, joten pallot menivät päiväkoti-ikäisille. Niin ja yhdelle vanhemmalle naiselle, joka oli ollut päiväkodin hoitaja työelämässään!

Ilta kylmeni nopeasti ja niinpä puoli kahdeksan maissa lähtiessäni aloin olla jo jääpuikkona (onneksi asuun kuuluvat nahkahansikkaat!). Kotona oli pakko lämmittää sauna, mutta silti nyt aamulla herätessäni oli kurkku yhä kovin kipeä. Tänään olisi paljon touhuttavaa, 3/4 perheestä tarvitsee uusia syysvaatteita ja samalla reissulla pitäisi ostaa vielä 2 synttärilahjaakin. Kotikin kaipaa huomiota -jospa aloittaisin pyykkipinoista eli vaatteiden viikkauksesta.

Sorry taas kuvaton postaus.. Kone jatkaa reistailua, mihinkäs se kuntoutuisi, kun en osaa/jaksa sille mitään tehdä.

Hyvää viikonloppua!

Muistakaa vielä arvonta, huomenna päättyy osallistumisaika, jossain vaiheessa..