Kuten eilisessä blogikirjoituksessani mainitsin oli tarkoitukseni neuloa Anopille palmikkopipo. Pipojen välissä neuloin lapaset samaisesta kirjasta (neulo pipot, käsineet, sukat!) ja samaisesta langasta (purku-kaiketikin-7veljestä -lanka) ajatuksenani antaa lahjaksi sekä lapaset että pipo. Kiva setti keväisille hiihtohangille.. No, pipoajatus meni metsään. Toki ehkäpä ehtisin vielä yhden pipon neuloa...

Mutta takaisin asiaan. Käytin 4 mm:n sukkapuikkoja ja lankaa meni lapaspariin 69 g. Peukusta tuli mielestäni hassun paksu, mutta toisaalta ihan hyvä se on kädessä. Ohjeesta poiketen neuloin kavennukset aloitettuani alkuun joka toisen kerroksen kaventaen ja lisäksi neuloin aina ennen/jälkeen kavennusta puikolta yhden silmukan (ts. 1. ja 3. puikolla neuloin 1 s o, yvk  ja 2. ja 4. puikolla neuloin 2 o yht 1 o, kun oli 3 s jäljellä).

 

 

 

 

Apelle taas neuloin pipon viininpunaisesta Super Tajmahalista samalla ohjeella kuin Mieheni pipon. Itse asiassa neuloin Miehelleni toisenkin samanlaisen myssyn tässä välissä, isänpäiväksi jo. Kun ensimmäisen mustan pipon langankulutus oli 43 g, meni toiseen pipoon 48 g. Samoin Appeni viininpunaiseen.

Tässä pari kuvaa molemmista pipoista. Oli haastetta saada sisätiloissa, pimeän aikaan kuvia onnistumaan niin että värit olisivat sinne päinkään.

 

 

Pipo on ollut kovalla käytöllä ja kieltämättä se saisi olla vieläkin syvempi!

 

Kiva kolmikko.. :) Tässä värit aikalailla kohdillaan.