Eilen kotiuduin ihanan viikonlopun vietosta! Lauantaina ajelin 2 tuntia

ystäväni luokse, vein kassit sisälle, rupateltiin ja syötiin ja sitten hyppäsimme autoon. Koukkasimme toisenkin kaverin matkaan ja ajoimme neuletapaamiseen hivenen myöhässä. No, kun tämä on sellainen vapaamuotoinen tapaaminen, ei meidän lievä myöhästyminen haitannut (kaiketikaan). Paikalla oli talon emännän lisäksi siis 6 naista neulekasseineen. Ihastelimme ja ihmettelimme erilaisia lankoja ja puikkoja

 

 

 

höpöttelimme, neuloimme

 

 

ja selailimme kirjoja ja lehtiä. Tildapputkin kävivät meitä morjestamassa

 

 

Sain sieltä mukaani Get Knittedin tilaukseni, jonka Tikrunmami oli mukavasti hoitanut. Kiitos vielä hänelle siitä! Siellä oli talon emännälle mm:

 

 

ja minulle (kuva otettu sunnuntaina kotona)

 

 

Tikrunmami opetti minulle kädestä pitäen magic loopin (ohje löytyy Ullanneuleestakin), kiitos siitäkin! Kahviakin saimme ja herkkuja söimme. Neljä tuntia hurahti huomaamatta, vai olimmekohan pidempäänkin?

Palattuamme majataloon Silmänisku *heh heh* söimme iltapalaa ja lasten käytyä nukkumaan katselimme Intohimon tuulet -elokuvan ja meillä oli oikein hauskaa. Ei ollut kuvaaja ymmärtänyt, ettei kyseisellä aikakaudella varmasti paikattu hampaita (Tristanin suusta näkyivät selvästi paikat eräässä kohtauksessa) ~ja että jotkut katsojat senkin huomaa ja siitä saivartelee~ eikä sitäkään, että jos Euroopassa on yö, ei USA:ssa voi olla samaan aikaan yö... Nooo... saatiinpa levottomat naurut aikaiseksi!

Mie sain neulottua ja  tässä pipo eilen illalla ennen viimeistä langan päättelyä. Otin kyllä kuvan tänäkin aamuna, ja vielä kohdehenkilön päässä, mutta se kuva on vielä siirtämättä. No, piposta tuli nafti, joten jätän ohjeenmukaisen päärmeen tekemättä.

 

 

Lankana vaaleanpunainen Nalle ja valkoinen Maija, puikot 3 mm pyöröt ja sukkapuikot. Lisänä yhdessä raidassa heijastinlankaa. Tosin nytkun pipo jää keväthatuksi väkisin, se heijastin lienee turha (?) lisä. Ja sit uusi, joko isommilla puikoilla tai paksummalla langalla.

Siirsin kuvat sittenkin samalla (ne siis otettu tänä aamuna) ja tässä pipo isomman pienen päässä:

 

 

(mukava väriero salamalla ja ilman otetuissa kuvissa)

 

Reissussa kävin myös toisen kaverini luona sunnuntaina ennen paluuta kotio. Sieltä mukaani lähti itse asiassa ihan törkeän halvalla (vasta kotona sitä tajuaa asioita) nämä:

 

ja nämä

ja nämä langanjämät

sekä nämä

 

Iso kiitos Heini! Viidettätoista kertaa..! Mukana siis paljon puikkoja, 7veljestä, Samos, Ecolin ja muutakin..

 

TiiQ antoi minulle lainaan Herätyskellolle vaippoja:

 

Kotimatka soljui mukavasti, kun sain kyytiini majatalon pitäjän siskon. Hän kun asuu matkani varrella otin mielelläni kyytiläisen seuraksi.

 

Ai niin ja lopuksi työ joka valmistui lauantaiaamuna ennen lähtöä, kun oli kuulemma pula yövaipoista pojalle:

Sitä ei oltu kuitenkaan käytetty viikonlopun aikana.Yllättynyt