Kukahan sen veisi postiin? Taisin viimeistellä sisällön torstaiaamuna, valokuvasin ja pakkasinkin jopa (ensin etsittyäni jonkun aikaa pakkausmateriaalia...), mutta sitten kävi ilmi, että esikoinen on sairas, eikä voi mennä kouluun. Päivän mittaan oma oloni alkoi huonota ja tyttären hieman kohentua. Miehen viimein kotiuduttua konferenssista joskus puoli seitsemän jälkeen, olin jo niin tööt, etten jaksanut lähteä ajamaan enkä varsinkaan kävelemään tai pyöräilemään postiin asiaa toimittamaan.

Koirafania ei tänäänkään laitettu kouluun, parannellaan nyt pikkuflunssa kunnolla. Saamma itsemme sopivasti mökkihöperöiksi viikonloppua vasten. Jaa, juu ja Mies lähtee sitten sunnuntaina Saksaan toiseen konferenssiin (just just ehtii kotimaassa järjestetystä toipua!), ilmeisesti lauantaina pitää tehdä siirtymä Tampereelle, eli mahtava viikko tulossa meikäläiselle.

No mutta pakettiin. Ajattelin kuitenkin heikosta olostani huolimatta viedä sen tänään postiin. Sinne se ehtinee vasta sen verran myöhään, ettei lähde enää tänään matkaan. Arvontavoitto on perillä joskus ensi viikolla siis, toivottavasti!

Koneen muistia ei ole kukaan tyhjentänyt. En minä eikä Mies. Lapset kaikkein vähiten, eikä täällä ole yhtään tietokonetonttuakaan näkynyt... Joten kuvien siirto odottaa yhä. Muistikortilla on tyhjää noin yhdeksän kuvan verran! Auts..

Lähtiskö sitten kuitenkin etsimään tyhjiä CD-levyjä...?