Meidän perhe on nyt sairastanut kerta kaikkisen perusteellisesti. Minä tämän aloitin, tunnustan. Varmaan vilustuin kuntojumpan viimeisellä kerralla, kun teimme rentoutuksen väestönsuojassa (betonilattialla).  Palelin luita ja ytimiä myöten. En rentoutunut. Kurkku kipeytyi, sitten tuli kuume, tietenkin reissussa. Palelin kaikissa vaatteissani peiton alla..

Pari päivää siitä ja esikoinen oireilee, maanantaiaamuna ei jaksanut lähteä kouluun. Ajatelin, että huiltatkoon, vaikkei olisi edes kipeä. Olihan tuo rankka matka meillä. Illalla onkin jo lämpöä, tiistaina kuumetta. Tiistai alkaa poika kuumeta, keskiviikkona koko päivän ihan korkeassa kuumeessa... Keskiviikkona illalla mies sairastuu.. Olin treeneissä ja sillä aikaa oli kuume noussut. Huokaus.

No, esikoinen meni eskariin, kuopus on tänään enää lievästi lämpöinen ja mies 39 asteen kuumeessa. ½ terveitä, 1/4 lähes ja 1/4 yhä sairaana.

Esikoisen kanssa ollaan sit tehty (osin kotona ja osin hän koulussa viime viikolla) jouluaskarteluja. Tässä kynttilä hänen eskarissa tekemänsä, uudet hiutaleet ja tontut (vanhaa tuotantoa) miun:

2136735.jpg

2136736.jpg

Roikkuva enkeli oli pakko ostaa, se on ihan kotimainen hand made in Finland, Jaana Laihosola, jo lokakuussa.. Mukavasti muotoiltu.

2136738.jpg

2136740.jpg

Esikoisen itsenäisyyspäiväpupu, handmade in esikoulu (Kindergarten).

2136742.jpg

Koirafanin kotona askarreltu enkeli:

2136751.jpg

Ja kynttilä:

2136756.jpg

Kuvattu käsivaralta ilman salamaa aamuhämärissä.