Olen saanut jo kaksi työtä valmiiksi tässä viime päivinä ja kolmas on valmistumassa, mutten voi julkistaa niitä.. Ne liittyvät naamakirjassa (ja sitä ennen jo blogimaailmassa) liikkuvaan haasteeseen 5 of 5. Ilmoittauduin siis tekemään viidelle ensimmäiseksi kommentin jättäneelle jotain itse. Kahdelle pohdin vielä, mitä se olisi, mutta taidan jo tietää. Kunhan varmistan, että tarvittavia "tarpeita" löytyy kotoa. Tänään piti mennä postiin viemään nuo 2 valmista, mutten taidakaan. Sen verran on kurkku kipeä ja särkyinen olo. Ellen sitten aja autolla tai nappaa tabua, että jaksan.

Viikonloppuna Koirafanilla oli ihan ensimmäistä kertaa ystävä yökylässä. Koulukaveri tuli lauantaina ja olihan meillä ja heillä etenkin mukavaa. Oli vain pikkuisen haasteellista miettiä syömiset, sillä meidän perheen ja koulukaverin ruokavaliot eivät ole tavallisimmista päästä. No, kaksi ihan normia, ilman allergiarajoituksia syövää ovat nämä miehenpuolet meillä. Miulla on laktoositon ja pähkinätön, sekä kaudesta riippuen omenaton, porkkanaton jne ruokavalio. Koirafani on maidottomalla ja luokkakaveri luontaisesti gluteenittomalla sekä E120-väriaineettomalla (ja varmaan jotain muutakin oli vielä lisäksi). Mutta onneksi kaupoista löytyy ihan kivasti jo sopivia aineksia. Äitinsä pakkasi mukaan leivät, joten niitä ei tarvinnut etsiä itse.

Viikonloppuun kuului siis hiihtoa (ennen kaverin tuloa, minä tosin luistelin), mäenlaskua, saunomista, luistelua, herkuttelua ja paljon leikkiä. Oli oikein mukavaa. Jokohan pian Koirafanikin uskaltaisi kaverille yökylään?

Olen kyllä tyytyväinen, että ensimmäisestä Etelä-Suomen talvestamme tuli näin luminen ja kaunis!

 

 

Ihan ekaa kertaa tänä talvena luistimilla.

 

Ihan ekaa kertaa ikinä luistimilla. Nyt on jo hankittu oikea luistelukypäräkin.

 

 

 

Liukumäessa on kivaa talvellakin!