Kummitytön syntymäpäivät lähestyvät ja jo pitkään olen halunnut neuloa rinsessapipon. Olin ostanut vaaleanpunaista lankaakin sitä varten, mutten ollut katsonut, mitä lankaa ohjeessa on käytetty.. No, ostamani lanka (Rowan belle organic aran) oli aivan liian paksua, joten päätin tehdä kokeilukappaleen woolilla. Kätköistäni löytyi kuitenkin aika sopivan väristä woolia, vaaleaa lilaa, joten päätin lähettää sen pipon kuitenkin Kummitytölleni ja tehdä Rowanista jollain toisella ohjeella (kuten Dallians) sitten toisen pipon.. kunhan saan pari muuta neuletta alta pois..

Kolmen (3) mm:n puikoilla neuloin ja langan menekki oli 49 g. Aika tarkasti siis ohjeen mukainen. Sen verran vielä tästä piposta. Tämä oli myös kouluviikolla neuleena mukana, mutta jäi kesken, sillä olin ottanut mukaan vain sen aloitetun kerän lankaa. Samoin edellisen postauksen baktus jäi kesken langan loppumisen vuoksi (senkin toisen kerän olin jättänyt kotiin). Mitä opin tästä: varaa mieluummin liikaa lankaa mukaan kuin liian vähän! Kotimatkalla junassa keskityin siis lukemiseen neulottuani langat 10 cm lukuunottamatta loppuun.

 

Pipo parvekkeen pöydällä.

 

Ja neulojan päässä.

 

Kyllä tuo itsensä kuvaaminen on sitten haastavaa. Taisin ottaa 6 tai 8 kuvaa, joista tämä oli sen näköinen, että pipokin on riittävän läheltä ja suunnilleen kokonaan kuvassa. Mutta valoa kohti mennään ja kuvauspääkin (=Koirafani) on sitten helpommin saatavilla valoisan aikaan.

Lahja on vielä kuivumassa huuhtelun jäljiltä. Pakettiin tulee mukaan vielä askartelusetti, jos pipo ei miellytäkään saajaansa esim. värinsä vuoksi. Maanantaina postiin!