Hyvää Halloweenia! Happy Halloween!
Yksi amerikkalainen Halloween ollaan koettu, jaettiin karkkia noidalle, kummitukselle ja mikähän se kolmas oli... Niin, ei ollut kovin montaa kolkuttajaa, mut me asuttiinkin kerrostalossa, joissa aika moni oli laittanut sen "no trick or treat" -lappusen oveen. Eivät varmaan lapset jaksaneet kulkea kaikkia rappukäytäviä läpi. Mekin asuttiin ylimmässä kerroksessa ja ihan perällä koko kommuunissa. Niin ja sekin vielä, että loppujen lopuksi tuolla asui aika paljon muualta muuttaneita, kiinalaisia ja korealaisia pääasiassa, mutta myös japanilaisia, intialaisia, hollantilaisia, venäläisiä, ukrainalaisia, italialaisia jne. Heille Halloween ei välttämättä merkannut oikein mitään, joten pukeutuminenkin jäi.

Meidän mukula oli silloin sen verran pieni ja ujo, ettei ovelta ovelle kiertelyä tarvinnut kuin ehdottaa, kun jo toinen juoksi omaan huoneeseensa piiloon. Mutta hän pukeutui dinosaurukseksi. Ostettiin sieltä toinenkin puku (prinsessa) valmiiksi Suomea varten, muttei ole tullut käytettyä -siis tuossa halloween tarkoituksessa, muuten kyllä.

Molempina syksyinä paluumme jälkeen olen pohtinut Halloween-juhlien järjestämistä. Naamiaiset lapsille ja miksei aikuisillekin. Mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi. Nyt olisi ollut kovasti lapsia ainakin helposti houkuteltavissa meille, kun naapurustossa niitä on useita. Ja Koirafani esikoulun kautta on saanut lisää ystäviä. Liekö tämä pimeä aika saanut minussa aikaan jonkin asteista lamaannusta ja ehkä masennustakin ja asioihin tarttuminen on vaikeaa.

Nyt kuitenkin leivoin sämpylöitä, joten eiköhän se tästä! Niin, olenhan mie tietenkin neulonut, yhdet sukat valmistuivat ja neidin kauluri on kohta kuviointivaiheessa eli se rasittavin 2 oikein 2 nurin vaihe melkein ohi. Otin vain nyt ohuet langat (oisko Novita Wool) ja ohuemmat puikot (3mm), joten teen kaulustakin useampia kerroksia kuin ohjeessa. Olen myös huomannut, että alan saavuttaa taas sen nopeamman neulojan tahdin. Tauko on vain kangistanut puikkoja heiluttavat lihakset.

Mikä lie että toiset asiat ovat vaikeampia aloittaa tai edes tehdä kuin toiset. En ole saanut lääkäriinkään soitettua, en tavalliseen enkä hammas. Tarttis vuosihuolto tehdä "legoille" ja toiselta tohtorilta hakea resepti jalkasilsaan. Nyt kun ei enää imetä, saa ottaa sen kunnon hevoskuurin ja sillä sit päässee koko sienestä eroon, I hope. Mutta niin se viikko meni, että ei tullut soitettua. Mutta onhan viikko vielä tulossa, kunhan viikonloppu vietetään ensin!