Eilisen hoidon päätteeksi läksin kaupungille ostoksille. Tartti taas hankkia synttärilahja, tyttären uusi eskarikaveri täytti 7 vuotta. Kirjakaupasta mukaan tarttuivat nämä

joista tosin hattivattikortti jäi käyttämättä, kun tytär teki paremmat (kuvaa en tietenkään muistanut niistä ottaa. Otsan rypistys) itse. Lisäksi neiti pakkasi lahjaan vielä Karvisen juhlajulkaisusarjakuva-albumin. Kerrankin osasin pitää suuni kiinni! Ja lahjat olivat tykätyt!

Posti kantoi miule Yves Rocherin synttärilahjuskortin, joka piti sisällään lahjan ja alennuksia. Lahjaksi suihkugeeliä:

Itelleni halvalla tai puoleen hintaan:

Nyt taitaa olla meikitkin ajantasalla. Voinen heitellä vuosia vanhoja kajalkyniä jo roskiin. Tuo luomiväri oli uusi tuttavuus, levitellään sormin, on siis sellaista voidemaista. Aika miellyttävää käyttää. Kajal on muuten ruskea, vaikka kynä näyttä siniseltä.

Kirjakaupoista etsiskelin myös neulekirjoja, mutten löytänyt mitään. Tai jälkeen päin luin käsityöaiheiselta listalta, että olin hiplannut hienoa kirjaa, jossa erilaisia pintaneuleita. Enpä tajunut. Suuri Kuu -kirjakaupasta tuli sen sijaan muutama päivä takaperin tehtyä tilaus, ja se tuli kotiinkin jo! Miehelle pilkkikirja, lahjaksi tai omaksi kemistin keittokirja, lapsille Veera ja maatalon eläimet sekä toistaiseksi lähinnä Koirafanille lasten lennokkikirja sekä minulle Villit Silmukat sarjan Sukkia.

Muutama suosikki jo löytyi! Tässä yksi vaihtoehto.

Varmastikaan en ainakaan heti lähde ostamaan lankoja, että kokeillaan ensin omista varastoista. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, en illalla vaan enää jaksanut tsempata.

Aamun migreenistä on nyt jäljellä enää jälkisärky, riittävän ikävä sekin. Aamu meni nukkuessa (KIITOS Pusu ihanalle Miehelleni lasten hoidosta, ruuan laitosta ja kotona olemisesta!), mutta sittemmin olen ollut synttäreillä ja grafiikan kurssilla. Ja nyt väsyttää.