TiiQ ajeli bussilla siskoaan morjestamaan naapurikaupunkiin. Pitihän sitä treffit lauantaille sopia, kun näin lähekkäin oltiin. Käytiin Taitokorttelissa ja eräässä lankakaupassa.. Hui kauhistus, miten ihania lankoja ja paljon muutakin. Kuolasimme kaksin naisin! Mukaan tarttui lankakaupasta:

2091334.jpg

Maija oli tarjouksessa 1.90€/50g, sitä 8 kerää... Tytär toivoi jo aika päiviä sitten sukkia värityksellä valkoinen-oranssi-punainen ja tuolta löytyi ne ihanat värit! Uudet sukkapuikot (3.5mm) ja pyöröt (40cm 3,5mm). Ja alakerrasta heijastinlankaa 5 m (1.50€) ja kapeaa nauhaa 10m (3€).

Kaupungilta menin suoraan vanhempieni luokse ja lainasin äiteen puikkoja ja aloitin jo sukan teon.  44 silmukkaa loin ja kolmosen puikoilla siis joustinneule. Sunnuntaina jouti vähän huonommin neulomaan, kun oli muuta puuhaa.

Tässä sukat tänään aamupäivällä:

2091343.jpg

Ainaoikein- ja kantapää-osuuteen vaihtui uudet 3,5mm:n sukkapuikot, jolloin vapautuneille loin yhdessä välissä sukan parin silmukat ja nitkuttelin vähän matkaa sitä. Ja johan se on edistynyt taas tuo toinenkin, mutta saa nähdä,  miten jatkon käy. Tämän illan judotreeneissä oli jotenkin huono alkuverryttely tai tein sen huonosti ja nyt on kyllä useampi paikka kipeänä. Erityisesti niska-hartiaseudulla. Huomenna se sit nähdään, nyt iltapalalle!