Ihanaa joulukuuta kaikille!

 

 

 

 

Kuvat eiliseltä.

 

Ennätin tässä jo aloittaa yhden kirjoituksen, joka katosi koneen sammuttua omia aikojaan.

 

Tänään on sitten avattu ensimmäiset joulukalenterien luukut ja kurkattu taskuun. Lapsillamme on yhteinen kankainen joulukalenteri, jonka taskut saan täyttää valitsemillani asioilla ja lisäksi molemmilla on omat perinteiset kuvakalenterit. Taskuun 1 sai kurkata Kuopus ja sieltä löytyi autotarra ja lappunen, jossa luki "1. Lauletaan yhdessä Kilisee, kilisee kulkunen." Lauloimme Herätyskellon kanssa laulun, minä aamukarhealla äänelläni. Koirafanin kanssa se kuunneltiin sitten myöhemmin cd:ltä, hänen nukuttuaan pidempään. Neidillä on ikävä flunssa ja hän on tänään kolmatta päivää kotona. Jospa huomenna jo voisi mennä kouluun, pianhan se on kolmen päivän viikonloppu!

 

 

Tänään on myös viimeinen kerta kansalaisopiston ompelun työpajaa. Jaiks! Pitäisi muistaa hankkia jotain glögin kaveriksi, jos vaikka homejuustoa ja pipareita.. Suunnitelmissa on ommella Tyttären lahja valmiiksi, samoin lasteni serkuille aloitetut lahjat. Saa nähdä, ennätänkö kaiken. Tärkein on tietenkin tuo Koirafanin lahja, sitä kun on haastavampi ommella kotona salaisesti!

Neuleet ovat edistyneet hieman nihkeästi viime päivinä. Ehkä syynä on niskaan painava deadline joulukorttien suhteen! Eilen askartelinkin pitkin päivää kortteja ja valmiina on nyt suunnilleen 37 kappaletta. Jossain vaiheessa koetan kuvata millaisia kortteja olen värkännyt. Tampereen messuilta hankitut askarteluvälineet ovat olleet käytössä!