Mukavan lankakaupan lehti-ilmoitus alennusmyynnissä olevista neulomattomista langoista sai minut äitini kanssa liikkeelle. Hänkin oli neulonut useammat joululahjasukat ja käyttänyt niihin melkein kaikki lankavarastonsa! Allekirjoittanutkin sai kahdet, toiset erittäin pitkävartiset ja toiset ns. normaalimittaiset ja mukavat sukat.

Kyseisessä kaupassa on alakerta, josta löytyy pääasiassa ompelutarvikkeita, mutta myös huovutusjuttuja. Sieltä tartuivat mukaan nyörit á 1€, vinonauha 1.50€, vetoketjuja 0.50€/kpl, ompelulankaa 2.50€/pussi, jossa 5 rullaa, Disney silitysmerkit/paikat á1.50€ (huom koira-aihe!) ja kaksoisneula trikoovaatteiden päärmeiden ompeluun. Yläkerrasta koriin putosivat nuo kolme Jannea (á 2.50€) sukkalangoiksi, samoin kuin kaksi Red Heartin Lisa Coloria (á 1€) ja kaksi Schachenmayr nomotta idénan Happy-kerää (nämäkin euron kerä) tarkoituksena sijoittaa osittain neitosen sukan varteen ja sitten siihen joskus aloitettavaan ja valmistuvaankin villapaitaan helmaan ja hihansuihin. Ihan täysin heräteostos!

2189019.jpg

Kuvassa näkyykin jo aloitettu sukka: varsi sekä pätkä kantapäätä. Itse asiassa se aloitettu kerä happyä jäi kuvasta pois, mutta eipä tuo haittaa. Ja marjapuuron värinen lanka on vaihdossa saatua Novitan sukkalankaa. Ei siis tältä ostostelureissulta hankittua. Aika iäkästä veikkaisin, mutta ihan hyvänä säilynyttä. Muuten ostin lisäksi uudet nahkahanskat ja kassikaupalla ruokaa. Näköjään oli pari muutakin ihmistä ruoka- ja vähän muillakin ostoksilla.