Perjantaiaamuna podin migreeniä. Olin pojan kanssa menossa kerhoon, kun kesken automatkan alkoivat aurat. Olisinko 1,5 km ehtinyt ajaa ja vielä puolikas meni ettiessä kääntymispaikkaa. Kotimatkan loppupuoli olikin jännää ajettavaa, kun oikean silmän näkö meni. Ei ole uusi juttu tuo. Onneksi Mies oli kotona ja mie sain painua pehkuihin. Kahdeltatoista piti nousta veskiin ja syömään palasta. Mies oli huomaavaisesti pojan kanssa syönyt kaiken lisäkkeen, en sitten pelkkää kastiketta viitsinyt lappaa, joten leipäpuolelle meni se ruoka.

Illalla meidät oli kutsuttu syntymäpäiville, jonne menimme puoli tuntia myöhässä.. Sieltä mie vielä lähdin grafiikan kurssille, jolta kotiuduin siinä yhdeksän maissa.

(Sensuroitu) Opettaja selittää jotain kuivatuista siemenkodista/hedelmistä, joita meillä oli mallina perjantain grafiikan kurssilla. Harjoittelimme huviksemme hyödyksemme hiilipiirtämistä mallista suurelle paperille.

Lauantaina särki yhä päätä, mutta kun olin luvannut mennä grafiikkaan, menin sitten tabujen voimalla. Mukavaahan siellä taas oli, valmista ei syntynyt.

Tässä omia mustavalkoprinttejä valokuvistani sekä piirroshahmotelma, mitä kuparilevylle sitten olisi tulossa. Piirtäjänä olen kyllä vielä aika alkeellinen. :)

 

Sunnuntaina koski yhä päähän. Menin aamulla pihalle hiihtämään, tein Koirafanille latuja. Iltapäivällä menimme yhdessä luistelemaan kaveriperheen äidin ja tyttären kanssa läheisen koulun luistinradalle. Ja yhä oli pää kipeä.

Maanantaina kävin sitten hakemassa hepatiittirokotteen viimeisen osan neuvolassa ja samalla kaupassa ruokaostoksilla. Rokote oli muuten hyvänhintainen, suunnilleen 50€. Siinä voi sitten miettiä, miten hieno on, kun Suomessa on niinkin laaja ilmainen rokotusohjelma. Juteltiin th:n kanssa päänsärystäkin ja sain sitten sen verran voimia, että kotona soitin itselleni hieronta-ajan. Menenkin tänään klo 15 hierojalle! Ihanaa!

Illalla raahauduin judotreeneihin, piti päivällä soittaa motivointipuhelu. Onneksi siellä saa tehdä kykyjen mukaan, eli aina kun tuntui päässä, siirryin verryttelemään tai juomaan tai huilaamaan. Samoin polveni estävät tiettyjä juttuja (rustokulumat), jolloin voin tehdä jotain muuta. Kotona odottikin 10...15 cm uutta lunta, jota siinä jälkiverryttelyksi kolailin syrjempään.

Tänä aamuna pihalla odottivat sitten katolta pudonneet lumet ja vielä sitä eilistä kolaamatonta lunta. Vietyäni tyttären bussille, rupesin hommiin. Ai, onko päähän koskenut? No on. Onneksi vajaan kolmen tunnin kuluttua olen jo hierojan penkissä. Vielä sängyllä odottaisi lopukasat urakastani, varmaan neljä pyykkikorillista selvitettyjä ja viikattuja pyykkejä.. Ei meillä mikään sellainen kasaannu!

Em. syistä johtuen mikään neule- tai ompelutyö ei ole edistynyt, uusi ideoita kehitän koko ajan. Etsin myös kokonaan uutta mallia tyttären vaaleanpunaiseksi villapaidaksi. Hylkään tuon SK:n ohjeen kokonaan. Hyviä ja simppeleitä ohjeita paksuille puikoille saa ehdottaa!