Eilen vietettiin "kasvattijudoseurani" 40-vuotisjuhlaillallisia hienossa ravintolassa. Iltaloma oli ajoissa anottu, illalliskortti maksettu ja oikeanlainen asenne otettu.. Illan onnistuminen tuntui olevan hieman vaakalaudalla, kun Herätyskellomme oli edellisenä päivänä kovassa kuumeessa ja eilisenkin aika känkkis ja hieman lämpöinen. Isänsä kyllä osaa lapsen hoitaa, ei siinä mitään estettä, mutta kun itselleni alkoi hiipiä hieman kipeä olo. Onneksi ei tullut flunssa päälle, ettei käynyt kuten aikanaan karonkan kanssa.

Vaatteiden valinta olikin yksi vaikeimmista asioista, mut päädyin itse ompelemiin mustiin suoriin ja kiiltäviin housuihin, vihreään tunikaan, mustin kenkiin ja takiksi itse ompelemani punainen täyspitkä villakangastakki. Sekä huivi ja hanskat ja musta käsilaukku. Tukka tuli rutisteltua hieman kiharalle (suvussa luonnonkiharuutta ilmenee, miula enempi suora kuin kihara, mut apuaineita...) ja naamaan laitettua meikkiä. :) Koruiksi valikoitui sekalainen sakki: siskoni Curacaon saarelta tuomat ranne- ja kaulakoru, itse ostamani KK:n sormus ja mieheni minulle lahjoittamat korvakorut.

Iltajuhla alkoi klo 20, olin tosin paikalla hyvissä ajoin eli puolen maissa. Juhlaväkeä valui hiljalleen paikalle, meitä olin noin 70 hengen joukko. Ruoka oli älyttömän hyvää, samoin ruokaviini (otin valkkaria). Puheita pidettiin ja ihmisiä kiitettiin ja palkittiin. Seura sai useita lahjoja ja kaikilla oli miellyttävää (kaiketi). Tilasin sitten ennen kahvia (tässä välissä oli ohjelmaa) oluen ja nautiskelin rauhassa Tsekkiläisten tummasta ja maukkaasta mallasjuomasta. Seura oli erinomaista, ja ilta kului kuin siivillä.

2003286.jpg
Porsaan noisetit ja hovimestarin perunat. Pieni annos miehille (kuulemma), mut miule passeli.

2003780.jpg
Seuran pj Ratilainen puhumassa ainakin toistamiseen.

2003301.jpg
Kunniapuheenjohtaja (ja kaksinkertainen pj) Nissinen puheensa parissa.

2003294.jpg
Ensimmäinen judosenseini Viholainen kiittää muistamisesta. Rei!

2003291.jpg
Riitta riemuitsi kun oli pitkä rivi miehiä halattavaksi.

2003265.jpg

Kahvit ja suussa sulavaa kakkua nautittiin yhdentoista tienoilla ja seuraavan kerran katsastin kelloa puoli kolme aamuyöllä! Hoh hoijaa, mutta oli se sen arvoista. Eikä ole krapulaa, kun join vain 2 olutta ja ruokaviinin eikä ravinteleissa saa enää tupakoida (huraa!).. Mut väsyttää.. Kotona olin klo 3 ja vastassa oli lähes koko yön huutanut poika isänsä kanssa, joten nukkumaan kävin joskus neljän ja viiden välissä.. Ei vanha jaksa tämmöistä kovin usein. Nyt kyllä kannatti!

Lupasin juhlissa (kuinkas muuten) mennä maanantaina klo 18.30 judotreeneihin. Edelliset onkin hikoiltu USA:ssa.

Kuvista vielä, en ole voinut siirtää mitään koneelle ja siten blogiin, kun läppärin muisti on liian täynnä. Tilanne muuttuu kunhan mies poistaa jotain omia ohjelmiaan ja ... saan ajoiksi.
Muokkaus 22.10.08: kuvia lisätty.